Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit zijn de handigste zomerkapsels

Anja
2 min read

In de zomer is het soms lastig om iets leuks te bedenken om met je haar te doen. Toch wil je er natuurlijk fashionable uitzien en daar hoort ook een mooie coupe bij. Hieronder vind je een aantal kapsels die heerlijk zomers zijn.

Beachy waves

Het ultieme zomerkapsel! Laat je haar los en koop een sea salt spuitbus waarmee je je haar wat stugger kunt maken. Als je het vervolgens krult, ontstaan er mooie beachy waves waardoor het eruit ziet of je net van het strand komt. Prachtig en lekker nonchalant voor elke dag.

Paardenstaart

Een paardenstaart doet het ook goed in de zomer. Lekker makkelijk en eenvoudig te stylen. Heb je een dagje geen zin in een hoge strakke paardenstaart? Dan kun je hem eenvoudig nonchalant los en laag laten hangen.

 

Sjaaltje

Een sjaaltje in je haar is ook erg leuk. Steek je je haar op of doe je het in een staart, en wil je het net dat beetje extra geven? Bind dan een sjaaltje met een vrolijk kleurtje om je hoofd, zomerser kan bijna niet!

 

Vissengraatvlecht

Een vlecht is ook heerlijk als het warmer weer is. Je haar is dan lekker uit je gezicht en het ziet er ook nog eens te gek uit. De vissengraatvlecht is een mooie creatie die de hele dag perfect blijft zitten als je er wat haarlak in sprayt.


Genoeg mogelijkheden voor je kapsel in de zomer! Ben je het écht even helemaal zat? Maak dan een bun bovenop je hoofd en je nek is lekker vrij van haar, heerlijk cool en ideaal voor op het strand! Wat is jouw ultieme zomerkapsel?

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…