Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Tips voor een prachtige paardenstaart

Anja
3 min read

Ook vrouwen met dunner haar willen soms een mooie paardenstaart. En dat kan ook, als je de juiste methode toepast kan ook jij een mooie paardenstaart maken die goed blijft zitten zonder dat je om het uur het elastiekje opnieuw moet vastmaken omdat de paardenstaart uitzakt.

Touperen en extra elastiekje gebruiken

Begin met het haar te touperen, vooral aan de voorzijde, zodat het meer volume krijgt. Daardoor creëer je de basis voor een mooie staart met voldoende volume. Vervolgens vorm je de paardenstaart door het haar strak naar achteren te trekken en zet je de staart vast op de door jou gewenste hoogte. Voor extra stevigheid gebruik je een tweede elastiekje, dat je vastzet in het haar met een schuifspeldje. Hierdoor blijft de paardenstaart al beter zitten.

Verberg de elastiekjes

Wanneer je het geen mooi gezicht vindt dat de elastiekjes in je haar zichtbaar zijn, kun je deze verbergen. Hiervoor trek je een lange lok haar uit de staart, die je eerst goed doorborstelt en toupeert. Deze lok wikkel je vervolgens om de elastiekjes in je haar en zet je ook weer vast met een schuifspeldje. Zo zijn de elastiekjes goed gecamoufleerd. Spuit vervolgens wat haarlak in het haar op je hoofd om ervoor te zorgen dat het volume langer behouden blijft.

Stylen

Nu heb je de perfecte paardenstaart en kun je de finishing touch gaan doen. Je kunt de paardenstaart zo laten maar je kunt er ook wat slag in maken met een krultang. Hoe jouw paardenstaart er uiteindelijk uit komt te zien kun je zelf bepalen. Op het internet zijn instructiefilmpjes te vinden waar de bovenstaande tips worden gedemonstreerd zodat je kunt zien hoe je het precies moet doen.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…