Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit zijn de struggles van samen slapen met je lover

Olivier
2 min read

Heb je een relatie? Dan is de kans groot dat je geregeld (of elke nacht) samen met je lover slaapt. Dit is natuurlijk heerlijk, je kunt lekker knuffelen en als je geluk hebt wordt er een zalig ontbijtje gemaakt de volgende ochtend. Hier zitten helaas wel wat nadelen aan verbonden. Samenslapen met je partner gaat nu eenmaal niet altijd over rozen. Hieronder 10 struggles van samen slapen met je lover! Hoeveel herken jij er?

“Help, waar zijn mijn dekens?”

Het is weer zover, je partner heeft de dekens gejat… Brr, koud!

Snurken

Wist je dat een snurkende partner er af en toe zelfs voor kan zorgen dat een relatie beëindigd wordt?

Geen plek

Ook al hebben jullie een kingsize bed, je partner krijgt het toch voor elkaar om diagonaal te gaan liggen waardoor er voor jou een piepklein hoekje overblijft. Zo irritant!

Bah!

Niks zo vervelend als ’s ochtends wakker worden, je partner een kus willen geven en misselijk worden van zijn of haar stinkende adem. Eerst maar even tandenpoetsen!

Au!

Soms is het zelfs een beetje gevaarlijk om met je partner te slapen. Wanneer er je bijvoorbeeld per ongeluk een schop krijgt als je partner zich omdraait.

Koude voeten

Wanneer jij eerder in bed duikt dan je partner, is de kans groot dat hij zijn koude voeten zal willen opwarmen tegen jouw warme lichaam. Oncomfortabel!

Verschillende ritmes

Niets zo vervelend als om 6u op te moeten staan, terwijl je partner lekker tot 10u in bed kan blijven liggen. Grr, jaloers!

Waar is mijn kussen?

Wanneer hij stiekem je kussen steelt en je wakker wordt zonder kussen.

Raam open?

Waar je partner graag met het raam open slaapt, slaap jij liever in een warme kamer en bevries jij van de kou!

Je kunt niet meer snoozen

Normaal snooze je wel 5x voordat je eindelijk opstaat. Nu je met je partner slaapt is dat niet meer mogelijk. Het kan wel, maar het is nogal asociaal. Dan maar gelijk opstaan!

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…