Er hangen ons veel ergere dingen boven het hoofd dan apenpokken
Volgens de ProMED-website, ‘s werelds grootste open surveillancesysteem voor het melden van uitbraken, was mei een slechte maand voor infectieziekten. En dat heeft niks...
Inhoud
Gegrilde garnalen, wie is er niet dol op? Of je het nu in de oven grilt of lekker op de barbecue, garnalen zijn altijd een mooie kern van een gezonde maaltijd. Als je gegrilde garnalen met knoflooksaus combineert dan zorg je voor een heerlijke smaakcombinatie. Garnalen bevatten allerlei goede voedingsstoffen en als je dit combineert met heerlijke kruiden dan zet je in een handomdraai een lekkere maaltijd op tafel. Met een bereidingstijd van ongeveer 10 tot 15 minuten ben je ook nog eens snel klaar!
Doe alle ingrediënten in de blender en voeg naar smaak peper en zout toe. Laat de blender draaien totdat je een romig mengsel hebt. Dit duurt ongeveer 30 tot 60 seconden.
Serveer de garnalen op een bord en voeg eventueel wat gegrilde groenten toe. Leg een volle lepel knoflooksaus naast de garnalen of serveer de knoflooksaus in een bakje.
Volgens de ProMED-website, ‘s werelds grootste open surveillancesysteem voor het melden van uitbraken, was mei een slechte maand voor infectieziekten. En dat heeft niks...
Een podcast met o.a. sportarts Ruben De Gendt en diëtiste Julie Raekelboom
Een podcast met o.a. Nina Mouton,
de schrijfster van het boek
Een podcast met o.a. fervente vasters Dr. Servaas Bingé en Pieter Loridon