scrollTop top

GETEST: 5 gratis fitness apps

GETEST: 5 gratis fitness apps

Vergeet dat dure fitness abonnement. Hier zijn 5 gratis fitness apps voor de ultieme workout, getest en goedgekeurd!

1.Nike training club

Deze app is je eigen persoonlijke trainer die je 24/7 bij je hebt. Je kan kiezen uit meer dan honderd oefeningen en ze zijn beschikbaar op elke niveau. De app motiveert je door middel van punten die je kan verdienen. Met je punten kan je nadien leuke extraatjes kopen die je nog meer zullen motiveren om verder te sporten. Deze app is een echte aanrader voor iedereen die in topvorm wil blijven!

2.Diet Assistant

Er zijn een heleboel apps om te diëten, maar deze schiet er met hoofd en schouders bovenuit. Voer jij ook een eeuwige strijd met overtollige kilo’s? download deze gratis app, je zal er geen spijt van krijgen. Je krijgt persoonlijke informatie gebaseerd op je huidige gewicht en je droomgewicht. De app zal je gezonde maaltijden voorstellen om jou te helpen om je doel te bereiken. Via het menu kan je bovendien in het sport gedeelte je vrienden motiveren en aanmoedigen!

3.Daily Ab Workout

Wil jij een mooie platte buik? Zoek niet verder en download deze gratis app! Ervaren trainers geven je instructies en beloven je een mooie platte buik. En het beste van alles? Je hebt helemaal niet zoveel tijd nodig voor die sexy buikspieren, een dagelijkse sessie van 10 minuten is ruim voldoende.

4.Swork it

Deze fantastische app geeft je persoonlijk advies om je doelen te bereiken. Je geeft aan welke doelen je hebt en de app geeft je persoonlijk advies. Via een gepersonaliseerd schema behaal je je doelen in no time! De app zal bovendien je oefeningen op tijd veranderen zodat je je niet kan vervelen. Waar wacht je nog op? Downloaden die app!

5.Workout trainer

Deze app is buitengewoon veelzijdig. Je kan kiezen uit verschillende programma’s en trainingsschema’s. Wil je je uithouding verhogen, buikvet aanpakken of heb je nood aan een speciale mama-training? Deze app heeft het allemaal.

 


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  239.699.795
 • Aantal
  doden
  4.886.177
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.279.869
 • Aantal
  doden
  25.747

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!