Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Gezocht: testers voor Caudalie’s gloednieuwe Resveratrol-Lift Cashmere Crème!

3 min read

Merk je stilaan rimpeltjes of andere tekenen van huidveroudering op? Zou je je huid graag wat willen verjongen en verstevigen? En hou je van verzorgingsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten? Dan komt de nieuwste lijn van Caudalie, Resveratrol-Lift, als een geschenk uit de natuur. En jij kunt de zijdezachte kasjmiercrème gratis uittesten!

Smeren voor een zichtbaar jongere huid

Naarmate je ouder wordt, vallen bepaalde processen in je huid stil. Je huideigen productie van collageen en hyaluronzuur daalt drastisch, waardoor rimpels, fijne lijntjes en andere kenmerken van huidveroudering kunnen opduiken. Dat proces is helaas onvermijdelijk, maar producten met de juiste ingrediënten kunnen je velletje wél langer jong en gezond houden.

Precies daarom herlanceert Caudalie een gloednieuwe lijn, Resveratrol-Lift, met 5 effectieve huidverzorgingsproducten die verjongend werken en je huid doen stralen. Zowel de gezichtscrèmes als de ooggel en het serum werken volgens een doeltreffende, drievoudige werking:

  1. Een volledig vegan collageenbooster verstevigt je huid door in te werken op alle huidlagen.
  2. Een natuurlijk hyaluronzuur maakt je velletje zichtbaar voller.
  3. Resveratrol uit de wijnstok stimuleert de proteïnen in de huid die ervoor zorgen dat fijne lijntjes en rimpels effectief bestreden worden. Het resultaat: je huid is steviger, voller en zichtbaar jeugdiger.

Zijdezachte kasjmiercrème

De dagcrème uit het assortiment, de verstevigende Resveratrol-Lift Cashmere Crème, smeert streelzacht uit en hydrateert je huid intensief zonder vet aan te voelen. Tegelijk worden rimpels gecorrigeerd en voorkomen, lijkt je gelaat gelift, én voelt je huid zacht en comfortabel aan. Het beste uit de natuur, met doeltreffende ingrediënten die je verzorgingsroutine extra fijn maken.

Word jij producttester?

Wetenschappers, beautykenners en natuurliefhebbers zijn fan, net als een testpanel van 42 vrouwen waarvan maar liefst 95% een stevigere huid ervaart dankzij de Resveratrol-Lift Cashmere Crème. Straffe resultaten, die je ook zélf kunt ondervinden.

Geef je op als producttester en wie weet stuurt Caudalie je met plezier de dagcrème op om ‘m gratis uit te proberen. Na zo’n drie weken, wanneer je een merkbaar verschil begint te zien, krijg je een korte vragenlijst per mail om je bevindingen te delen.

Inschrijven? Dat kan hier tot woensdag 14 oktober 2020 – dus wacht zeker niet te lang!

Door

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…