scrollTop top

Goed nieuws voor iedereen met lang haar

Goed nieuws voor iedereen met lang haar

Denk je erover om de schaar in je lange lokken te zetten? Denk dan eerst nog een keer goed na voordat je dit doet. De kans is namelijk erg groot dat je achteraf toch niet zo tevreden bent over je korte kapsel en je lange lokken mist. Je haar knippen is snel gedaan, maar het laten groeien duurt maanden. Ook al ben je je lange haren soms wel eens zat, toch is het geweldig om ze te hebben. Lang haar heeft namelijk heel veel voordelen.

Eindeloos variëren

Met lang haar kun je echt continu variëren. Zo kun je de ene dag gaan voor een staart of vlecht en de andere dag kies je voor een knotje, krullen of superstijl. Op je werk kun je het in een staart dragen of netjes in een vlecht. Tijdens het sporten kies je voor een sportieve staart of losse knot en tijdens een avondje stappen, draag je het stijl of ga je voor krullen. Met kort haar is dit natuurlijk onmogelijk.

Meer aandacht van mannen

Gek op flirten? Ga dan zeker niet voor een kort kapsel. Mannen hebben vaker oog voor vrouwen met lang haar dan met kort haar. Ze vinden lang haar vrouwelijker en meer sexy.

Je voelt je sexy

Met glanzend lang haar voel je je supersexy en straal je van het zelfvertrouwen. Je trekt dan sneller de aandacht van die ene leuke man, waar jij al tijden een oogje op hebt.

Lekker warm

Lang haar is niet alleen sexy, maar ook lekker warm. Dit is vooral fijn in de winter, wanneer je haren je nek warm houden.

Haaraccessoires

Er zijn superveel leuke haaraccessoires verkrijgbaar, die je allemaal in je lange lokken kunt doen. Deze staan natuurlijk geweldig bij je. Voor korte kapsels zijn er geen accessoires.

Lang douchen

Lang haar is hét perfecte excuus om lekker lang te douchen. Je moet immers shampoo, conditioner en een haarmasker aanbrengen. Dit moet minimaal 20 minuten intrekken.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  527.053.641
 • Aantal
  doden
  6.282.112
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  4.147.568
 • Aantal
  doden
  31.727

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!