Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit zijn de voordelen van droogshampoo

Anja
2 min read

Droogshampoo is shampoo die wordt verkocht in een spuitbus. Je spuit deze substantie op droog haar, laat het een paar minuten inwerken en vervolgens borstel je het uit je haar. Droogshampoo wordt vooral gebruikt op momenten dat je geen tijd hebt om je haar te wassen en je er toch verzorgd wilt uitzien.

Was je haar niet te vaak

Je haar vaak wassen is sowieso niet gezond. Het is bewezen dat het beter is om je haren niet dagelijks met shampoo te wassen. Zo houd je je haar in een betere conditie. Met droogshampoo kun je het wassen van je haar tot wel twee dagen uitstellen. Je haar blijft goed in model en je bent dus geen extra tijd kwijt met stylen.

Je haar beter in model met droogshampoo

Droogshampoo kan ook heel goed werken om je haar goed in model te krijgen. Het geeft je haar meer volume, en als je een staart in je haar wilt maken zorg je er met een beetje droogshampoo voor dat de staart minder snel uitzakt.

Deze truc werkt ook met haarspelden. Spuit een beetje droogshampoo over de speld nadat je die hebt ingezet en je zult zien dat hij veel langer blijft zitten. Zorg er wel voor dat je je haar goed doorborstelt voor het slapen gaan wanneer je droogshampoo hebt gebruikt. Doe je dat niet dan heb je de volgende dag gegarandeerd een bad hair day.

Hoe gebruik je droogshampoo?

Wil je je haar reinigen met droogshampoo? Ga dan als volgt te werk. Gebruik het alleen op vet haar.  Maak een paar scheidingen in het haar en spuit de droogshampoo daar op. Spuit het alleen op je hoofdhuid. Laat de shampoo ongeveer twee minuten inwerken. Daarna kun je het uitborstelen of masseer je haar met een handdoek.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…