Kabeljauwhaasje in een mosterdkorstje

kabeljauwhaasje-mosterdkorstje.jpg

Ontdek ons heerlijk recept met kabeljauwhaasje. Een eenvoudig te bereiden lichte maaltijd, die je helpt je lijn te behouden.

Ingrediënten (4 pers)

  • 4 kabeljauwhaasjes
  • 1 el mosterd
  • 50 gram paneermeel
  • 1 ui + 2 teentjes look
  • Tijm
  • Becel Original Vloeibaar
  • Becel Bakken en Braden
  • 20 kerstomaatjes

Bereidingswijze

  1. Bestrijk de kabeljauwhaasjes met de mosterd en paneermeel.
  2. Pel en snipper de ui + teentjes look. Stoof ze vervolgens in wat Becel Original Vloeibaar. Doe er de kerstomaten bij en laat ze op een zacht vuurtje enkele minuten garen.
  3. Bak de kabeljauw in de Becel Bakken en Braden.
  4. Dresseer de kabeljauw en werk af met de kerstomaatjes. Ideaal om te serveren met puree.

Smakelijk!

Klik hier voor meer recepten. >>