Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Met deze mindset kan je dubbel zo snel gewicht verliezen

Bram
2 min read

Wil je weten hoe je dubbel zo snel gewicht kan verliezen? Het kan met de juiste mindset!

1.Ga niet op dieet

Diëten is misschien wel de meest populaire manier om af te vallen, het is erg moeilijk vol te houden. Vaak geeft het mensen ook onelastische verwachtingen. Zelfs nog problematischer is het verloop van een dieet. Diëten hebben een begin en een eindpunt. Gewicht verliezen is een voortdurend proces zonder eindpunt. Je hebt een nieuwe mindset nodig en mensen die een dieet gewoon zijn hebben daar vaak moeite mee.

2.Stel realistische doelen

Zoek een doel dat je makkelijk kan behalen. Dit is de mindset die je nodig hebt om het gewicht voorgoed te verliezen. Maak voor jezelf kleine doelen en probeer ze elke week te behalen. Hou de doelen klein en geef nooit op. Als je dit doet is de kans groot dat je snel gewicht zal verliezen. En die kilo’s gaan er niet meer opnieuw bij komen.

3.Laat je niet verleiden tot “cheat days”

“Cheat days” zijn erg populair tegenwoordig, de kans is dus groot dat je er al eens van gehoord hebt. Cheat days zijn dagen waarop je even alles mag eten waar je zin in hebt. Voedingsdeskundigen denken dat dit geen goed idee is. Als je één cheat day hebt gehad zal je er meerdere willen. Dat wil niet zeggen dat je nooit ongezonde dingen mag eten. Maar een dag plannen waarin je zoveel troep mag eten als je kan is niet gezond. Weersta aan de verleiding, je kan het aan!

4.Ga op een goede manier met stress om

Het is verleidelijk om stress te verlichten met ongezonde voeding. Het hoeft niet gezegd te worden dat dit heel ongezond is. Deze ongezonde gewoonte is waarschijnlijk de grootste oorzaak van gewichtstoename. Zoek gezonde alternatieven voor comfort food en probeer te sporten. Bewegen is veel effectiever om stress te verlichten!

5.Neem je tijd

Je hebt maar 20 minuutjes per dag nodig om een gezonde levensstijl te behouden. Tijdens deze minuten kan je even sporten en een gezonde maaltijd bedenken voor de volgende dag. Hou je aan je plan. Je hebt echt maar een paar minuten per dag nodig, die kilo’s zullen snel verdwijnen!

 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…