Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Mooier wakker worden met deze huishoudmiddeltjes

Elise
3 min read

 

Het is de droom van iedereen: mooier worden terwijl je slaapt. Alhoewel slapend rijk worden ook bij velen hoog zal staan, zal niemand neen zeggen tegen een dagelijkse schoonheidsslaap. Diverse schoonheidsspecialisten hebben hun mening gedeeld over wat jij moet doen om zoveel mogelijk voordeel uit jouw nachtrust te halen. Wij hebben de belangrijkste tips samengevoegd zodat je precies weet wat er nodig is om als herboren wakker te worden. Als jij de dagelijkse routines van deze experts uitvoert, kan jij nog mooier worden terwijl je slaapt!

Zo wordt je haar mooier

 Tijdens een goede, lange nacht ben je waarschijnlijk regelmatig op je kussen aan het draaien. Wanneer je dit doet, wrijft de huid over het kussen waardoor de huid meer bedrukt kan worden. Tevens zal jouw haar ervan profiteren als je minder draait wanneer je slaapt. Maar dit is natuurlijk niet te voorkomen. Als je slaapt, heb je geen controle over wat je doet. De beste oplossing hiervoor is een kussensloop van satijn. Satijnen kussenslopen voorkomen dat jouw huid en haar last krijgen van het katoen. Hierdoor ziet jouw haar en huid er tiptop uit als je ’s ochtends wakker wordt!

Scrub je gezicht

Dode huidcellen kunnen een huid in een oplopend tempo doen verouderen. Met diverse scrubs kan je deze dode huidcellen verwijderen, waardoor dit proces vertraagd kan worden. Door vervolgens met een goede zalf je gezicht verder in te smeren, krijg je een zachte huid waardoor je de nieuwe putjes opvult. Je kunt ook met gewone huishoudproducten een hydraterend zalfje maken. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een citroen en het eiwit van een ei. Meng beide ingrediënten met elkaar en je maakt een zalfje waar je anders de hoofdprijs voor zou moeten betalen. Dit zalfje kan je voor het slapen gaan op je gezicht aanbrengen. Laat het gedurende de nacht inwerken en spoel het bij het ontwaken met warm water af.

Heb je een puistje? Dep het puistje dan met een klein beetje tandpasta, het puistje zal uitdrogen tijdens de donkere uren waardoor je huid er in de ochtend weer als herboren uitziet.

Jouw ogen verdienen ook aandacht

 Gezwollen oogleden voorkomen? Ook een hekel aan die donkere kringen rondom je ogen? Geef je ogen dan een massage met diverse crèmes die je bij bijna iedere winkel kunt halen. Met een speciale oogcrème kan je jouw bloedsomloop stimuleren, waardoor je niet meer wakker wordt met donkere kringen. Ook kan een dun plakje komkommer helpen om jouw ogen een frisse look te geven. Zelfs tijdens een kleine nap kan de komkommer al wonderen doen!

Kom tot rust voor het slapengaan 

Een van de belangrijkste tips is dat je er alles aan moet doen om je hoofd te legen voordat je gaat slapen. Hoe leger je hoofd is, hoe lekkerder je slaapt. Je kunt alle stress van je af laten glijden en volledig tot rust komen door een nacht goed te slapen. Lees nog even kort een boek, maar laat je telefoon links liggen.  

Door Elise

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…