Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Porseleinen veneers: dé oplossing voor mooie tanden en een schitterende glimlach!

Camille
3 min read

Met porseleinen veneers is het mogelijk om een compleet nieuw en stralend gebit te krijgen. Gebroken, versleten of verkleurde tanden kunnen een nieuw leven krijgen en jij kan blijven lachen. Ontdek de vele fantastische voordelen en mogelijkheden van porseleinen veneers!

Wat zijn porseleinen veneers?

Porseleinen veneers, ook wel facetten, facings of schildjes genoemd, zijn flinterdun en kunnen tot 0,3 millimeter dun zijn. Tegelijkertijd zijn ze ook zeer sterk en zorgen ze voor een natuurlijk resultaat omdat ze naadloos aansluiten op de eigen tanden.

Zorgvuldig op maat

Alle porseleinen veneers worden tot in de details zorgvuldig op maat gemaakt.  De kleur van de porseleinen veneers of de tint wit kan je zelf kiezen. Er zijn heel veel tinten mogelijk en je kan kiezen uit natuurlijk wit of je kan gaan voor het echte Hollywood wit.

De veneers verkleuren niet om ze van porselein zijn en niet van composiet, dat een goedkoper alternatief is maar de witte kleur niet vasthoudt. Je kan met veneers dus heel wat onvolmaaktheden wegwerken, ook aan de vorm van de tanden. En uiteraard blijven ze permanent wit.

Bestand tegen vlekken

Vanwege het ‘niet poreuze’ materiaal van de veneers, is het zeer goed bestand tegen vlekken. In tegenstelling tot natuurlijke tanden blijven de porseleinen veneers gegarandeerd stralend wit. Kleuraanslag van koffie, thee en andere sterk gepigmenteerde voedingsmiddelen zijn met veneers niet langer een probleem.

Praktische pluspunten

Gebroken, overgevoelige, versleten of slecht gepositioneerde tanden kunnen eenvoudig met porseleinen veneers worden beschermd en hersteld. De facetten worden met maximaal behoud van de natuurlijke tanden als een ‘schildje’ op  de tanden geplaatst. Het uiterlijk van je tanden kan op deze manier effectief gecorrigeerd worden.

Snelle procedure= plaatsing in 1 uur

In slechts 2 bezoeken kan je de perfecte glimlach hebben met porseleinen veneers. In het eerste bezoek krijg je uitgebreid Smile Advies en in het tweede bezoek kunnen de veneers worden geplaatst. De plaatsing gebeurt pijnloos en in slechts 1 uur.

Langdurende resultaten

Met de juiste zorg en onderhoud kun je jarenlang genieten van de resultaten. Tot wel 10-15 jaar na plaatsing blijven porseleinen veneers stralend wit en in topconditie. Eigenlijk is de levensduur vaak afhankelijk van de persoonlijke mondhygiëne.

Kwaliteitsgarantie

De veneers zijn vervaardigd uit gepatenteerd porselein van topkwaliteit waardoor u de garantie heeft dat de stralende glimlach die zo goed bij u past ook heel mooi blijft.

Niet tevreden met je glimlach? Klik hier voor gratis Smile advies! »

Lees ook:

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…