Shanghai kondigt einde van lockdown aan
“Het normale leven zal vanaf juni hervatten.” Dat zei Zong Ming, de onderburgemeester van de Chinese stad Shanghai, op een persconferentie. Maar is de...
Inhoud
Er wordt vaak geroepen dat men meer moet variëren met vis omdat het een uitstekende bron is van gezonde vetzuren en vitaminen. Dit bijzondere recept voor witte visfilet met kruiden en kokosmelk maakt variëren voortaan echt een makkie!
Het is lekker voedzaam én in een handomdraai op tafel te zetten. Witte (magere) vis past ideaal in een afslankend en gezond voedingspatroon en levert per portie ook veel eiwitten. Er zit weinig verzadigd vet en calorieën in magere vis, waardoor het een makkelijk en licht te verteren maaltijd is. Varieer naar hartenlust met de veelzijdige bereiding door te stomen, (oven)bakken, pocheren of grillen.
Serveer warm naast een frisse salade.
Smakelijk!
“Het normale leven zal vanaf juni hervatten.” Dat zei Zong Ming, de onderburgemeester van de Chinese stad Shanghai, op een persconferentie. Maar is de...
Een podcast met o.a. sportarts Ruben De Gendt en diëtiste Julie Raekelboom
Een podcast met o.a. Nina Mouton,
de schrijfster van het boek
Een podcast met o.a. fervente vasters Dr. Servaas Bingé en Pieter Loridon