Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

REVIEW De Leo-tafelbarbecue van BergHOFF

Birte Govarts
3 min read

Toegegeven: het weer liet ons deze zomer een beetje in de steek, en het ziet er niet naar uit dat daar de komende dagen verandering in komt. Wil jij de vakantie toch afsluiten met een gezellige barbecue bij je thuis of op locatie? Dan is deze tafelbarbecue van BergHOFF wat ons betreft de perfecte partner-in-crime.

Laten we beginnen bij het begin: de Leo-tafelbarbecue van BergHOFF heeft een prachtig design. Hij is beschikbaar in matzwart en wit en ziet er met zijn strakke lijnen erg stijlvol uit. Bovendien is hij voorzien van een handige draagriem, zodat je ‘m gemakkelijk mee kunt nemen. Naar het park achter de hoek, het strand of op kampeervakantie. Wij namen ons exemplaar mee naar een glamping in Nederland en kookten er drie dagen op een rij – oftewel: de volledige duur van ons verblijf – mee.

Aan de slag!

Hoe je aan het werk gaat? Allereerst zet je het kurken deksel onder de tafelbarbecue, want het doet ook dienst als onderzetter om de ondergrond te beschermen tegen de hitte. Extra voordeel: door de kurken onderzetter kun je de luchttoevoer van de barbecue aanpassen en zo de temperatuur heel makkelijk regelen, waardoor je elk stukje vis, vlees of groente pérfect kunt grillen. Wat voor ons een énorm voordeel was: wij hebben er een hekel aan om onze barbecue na gebruik te reinigen, maar dankzij het handige design en de handig verwijderbare aslade, valt dat in dit geval écht goed mee. En kun je dus véél sneller achteruit leunen met een wijntje in de hand.

Contra?

Heeft deze tafelbarbecue ook nadelen? Wel, de Leo-tafelbarbecue heeft een doorsnede van 35 cm en zoals je ziet op de foto’s – en zoals dat bij de meeste soortgelijke exemplaren het geval is -, kun je hem niet gebruiken voor een groot gezelschap. ’t Is te zeggen: je kunt dat wel doen, maar dan moet je in meerdere keren grillen of meerdere barbecues ter beschikking hebben. Maar voor een kleiner gezelschap is de Leo-tafelbarbecue niet alleen een streling voor het oog, maar ook nog eens erg handig in gebruik.

Tafelbarbecue ‘Leo’ (€ 229) BergHOFF
Info: berghoffworldwide.com

Door Birte Govarts

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…