Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Summer trends voor je haar

Anja
2 min read

Iedere zomer zie je wel bepaalde trends voorbijkomen: de beach waves, de bloemenkransen, de bandana kapsels, … Ook deze zomer zul je ongetwijfeld weer heel wat verschillende haarstijlen, haaraccessoires en haartrends zien. Wat is in deze zomer?

Ringetjes in je haar

Haaraccessoires zijn hot. Deze zomer zijn vooral de piercings voor je haar heel populair. Het zijn kleine ringetjes die je gemakkelijk kunt verwerken in je kapsel. Je zult deze trend veel zien op festivals. De haarringetjes zijn bovendien ook goed combineerbaar met de andere grote festivaltrend voor deze zomer: de vlecht. De Engelse websop Regal Rose introduceerde de haarringetjes bij bloggers en social influencers. De trend zal ongetwijfeld veel mensen aanspreken.

Undercut

In de zomer krijgen we (vaak) te maken met hoge temperaturen. Veel vrouwen hebben dan last van bezwete lokken die in je nek kleven. De oplossing hiervoor: een hoge staart of een dot. Vind je dat te eentonig? Dan zorgt de undercut voor een betere oplossing. De undercut is de perfecte zomertrend: het is stoer en pittig. Er wordt eigenlijk een figuur in het haar aan je nek geschoren.

 

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…