Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vacature: Gezond zoekt een content & campaign manager/sales support (m/v/x)

Sien Vanneste
4 min read

Ben je gebeten door online en offline media? Houd je ervan om originele invalshoeken te zoeken en die ook uit te werken in boeiende content? En zie je het daarnaast als een belangrijke missie om commerciële projecten in goede banen te leiden? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Gezond – het toonaangevende merk over gezondheid dat deel uitmaakt van het bedrijf MediaNation – is namelijk op zoek naar een content & campaign manager/sales support.

Hoe ziet jouw takenpakket eruit?

Je werkt nauw samen met de hoofdredacteur en account manager van Gezond.be en het bijhorende magazine Gezond, en brainstormt met hen over zowel content als commerciële voorstellen. Bovendien denk je op een proactieve manier na over hoe je die op een creatieve manier kunt uitwerken.

Op onze website Gezond.be en in het bijhorende magazine Gezond brengen we boeiende artikels over gezondheid in de brede zin van het woord. Jij hebt voeling met het thema, weet wat leeft en kunt artikels schrijven met de juiste invalshoeken. Daarvoor neem je contact op met de juiste experts, die je interviewt. Vervolgens werk je hun input uit.

Daarnaast zorg je voor de opmaak van de commerciële voorstellen en giet je ze in een mooie lay-out via Word, Powerpoint en/of het grafisch programma Canva. Samen met de accountmanager zoek en contacteer je bovendien prospecten en onderhoud je het contact met bestaande klanten.

Ten slotte ben je als campaign manager mee verantwoordelijk voor de commerciële campagnes bij Gezond.be. Je volgt de planning en timings nauwgezet op, ziet deadlines als een uitdaging in plaats van een stressfactor en stuurt de campagnes of targets bij waar nodig. Het eindresultaat giet je in een overzichtelijk rapport, dat je zowel met de rest van het team als met de klant deelt.

Functie-eisen

Ben jij de content & campaign manager/sales support die we zoeken?

  • Dan kun je niet alleen een goede tekst schrijven, maar ben je ook mondig en heb je geen schrik om klanten of teamgenoten aan te spreken.
  • Telefoonvrees? Dat begrip staat niet eens in je woordenboek.
  • Omdat je campagnes van a tot z moet opvolgen, ben je flexibel en stressbestendig.
  • Je creativiteit, nauwkeurigheid en analytische geest zijn je favoriete tools om alles in goede banen te leiden.
  • Tools die je dagelijks gebruikt zijn programma’s zoals PowerPoint, Word, Canva, Adobe, Google Analytics en Teamleader en advertentiemanagementsystemen zoals Facebook Business Manager en Google Ad Manager.

Voel je het kriebelen?

Bezorg ons als de bliksem jouw cv en motivatiebrief op vacature@medianation.be. En wie weet vervoeg jij binnenkort ons geweldige team onder een voltijds contract, inclusief extralegale voordelen.

Good luck!

Door Sien Vanneste

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…