Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vangst van de dag: de Aurora Diffuser van RainPharma

Birte Govarts
3 min read

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de Aurora Diffuser van het Belgische merk RainPharma.

Deze gloednieuwe Aurora van RainPharma is niet alleen een sfeerlamp, maar ook een diffuser van essentiële oliën. Geuren hebben een sterke invloed op hoe we ons voelen. Ze brengen ons tot rust wanneer dat nodig is of geven net een energieke boost, ze roepen emoties en herinneringen op of dompelen ons onder in een bepaalde sfeer.

Om de kracht van natuurlijke geuren met zoveel mogelijk mensen te delen, lanceerde RainPharma in 2016 al Aromatherapy Essentials, een collectie van essentiële oliën, huisparfums en skin washes die vandaag meer dan 25 pure geuren en enkele unieke blends telt.

Aromatherapie

De flesjes essentiële olie vormen de basis van de Aromatherapy Essentials collectie. En voor wie daarmee aan de slag wilt, is een aroma diffuser een absolute must. Gevuld met water en enkele druppels essentiële olie verspreidt zo’n toestel geruisloos een droge, geurige mist. Perfect om een hele ruimte onder te dompelen in een bepaalde sfeer en de lucht zuiver en gezond te houden.

Het oog wil ook wat

De nieuwe Aurora Diffuser brengt design en functionaliteit samen in één stijlvol ontwerp. Met een waterreservoir van maar liefst 1,3 liter geniet je met de Aurora Diffuser tot wel achttien uur van een heerlijke geur in huis. Het toestel is bovendien voorzien van een mooi stoffen snoer en beschikt over handige smart touch-bediening waarmee je kunt kiezen tussen vijf lichtstanden en drie miststerktes. Naast het basistoestel kun je kiezen voor drie stolpen: Moonlight (wit), Dark Forest (groen) en Midnight (zwart). Mooi!

Aurora Diffuser (€149,95 voor het basistoestel, €99,95 voor de Moonlight-stolp en €199,95 voor de Dark Forest- en Midnight-stolp) RainPharma

Door Birte Govarts

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…