Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vangst van de dag: de compressiekousen van Veritas

Gezond.be
2 min read

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de compressiekousen van Veritas .

De hele dag van plek A naar B de stad doorkruisen, een lange autorit of vlucht stilzitten – krijg jij al zware benen bij de gedachte alleen? Insert compressiekousen.

Compressiekousen geven extra druk bij de onderbenen en stimuleren zo de bloedcirculatie. Het bloed wordt naar boven geduwd, waardoor je benen een flinke energieboost krijgen. En dat leidt tot een betere afvoer van vocht, afvalstoffen en bloed uit de benen. Onderzoek toont aan dat compressiekousen een positief effect hebben, bij sportieve activiteiten maar ook bij dagdagelijkse activiteiten. Ze helpen tegen kwalen zoals vermoeide benen, restless legs en werken preventief tegen spataderen en bloedklonters. Want ook als je jong en gezond bent, kun je te maken krijgen met een van deze kwaaltjes.

De gezonde voordelen van compressiekousen zijn bewezen, maar toch mijden we het vaak om ze te dragen – laten we eerlijk zijn: compressiekousen zijn niet echt fashionable. Veritas to the rescue! Met compressiekousen in leuke kleuren die je kunt mixen en matchen met je outfit, wil Veritas het item op de it-list van alle fashionistas krijgen. Doe jij mee met dé healthy modetrend van 2023?

Compressiekousen (€44,95) verkrijgbaar in alle Veritas winkels en via de website.

Door Gezond.be

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…