Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vangst van de dag: de Fresh & Festive-feestcollectie van bloomon

Birte Govarts
3 min read

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de feestcollectie van bloomon.

Van stijlvolle verse boeketten en bijpassende vazen tot luxueuze droogbloemen op een voetstuk: in de online winkel van bloomon vind je dit eindejaar de allermooiste bloemen om jouw feestelijke momenten mee aan te kleden of om cadeau te geven aan je loved ones. Een botanische stijl in natuurlijke en verfijnde kleuren of een warm en feestelijk kleurenpalet met een moderne twist: elk design uit de Fresh & Festive-collectie is chic, stijlvol en ontwerpen als eyecatcher. De bloomon-stylisten vonden inspiratie in het authentieke, gezellige gevoel van eindejaar en de magie van de natuur. Het resultaat? Lees vooral verder!

Feestelijke kransen

Nieuw dit jaar: de tafel- en deurkransen van bloomon. Beide zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten én kleuren. De tafelkrans is beschikbaar in cinnamon bruin of blush roze, de deurkrans in burgundy rood en blush roze.

Feast

Naast de kransen lanceert het Nederlandse merk ook een nieuw pronkstuk: Feast. Dat is een speels en uitbundig boeket in de breedte dat speciaal werd ontwerpen als stralend middelpunt van elke feesttafel. Beschikbaar in twee uitvoeringen: Merlot Muse en Frosty Mist.

Feestelijke Editions

Speciaal voor eindejaar lanceert Bloomon ook twee nieuwe uitvoeringen van het Edition-boeket. De ene is een frosty white-ontwerp met grote winterse bloemen en weelderig kerstgroen, de andere een nostalgische versie die verrast met extravagante bloemen in warme kleuren.

Meer info vind je op bloomon.be

Door Birte Govarts

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…