Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vangst van de dag: de handgemaakte rouwjuwelencollectie van het Belgische merk Simple comme Bonjour

Sien Vanneste
2 min read

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de handgemaakte rouwjuwelencollectie van het Belgische merk Simple comme Bonjour.

Wil je graag een overleden geliefde op een intieme manier bij je dragen, dan zijn de rouwjuwelen van Simple comme Bonjour misschien iets voor jou. Inneke Goyvaerts en Maarten Tordoir ontwerpen rouwjuwelen als symbool voor de liefde waaruit mensen steun, troost en hoop kunnen putten. De juwelen zijn allemaal heel fijn en elegant.

Inneke begon met deze lijn juwelen nadat haar eigen grootvader overleed. Ze zocht toen naar iets om hem te vereeuwigen, iets om te dragen. Haar grootvader was meubelmaker en zijn handen spraken boekdelen. Zo ontstond het idee om zijn vingerafdruk te verwerken in een juweel. Niet veel later startte Inneke met de creatie van rouwjuwelen voor klanten.

Près de toi, de nieuwe collectie, bestaat uit een tiental ontwerpen die gepersonaliseerd kunnen worden, bijvoorbeeld met een gravure in eigen handschrift, asverwerking of een vingerafdruk. Daarnaast kun je ook kiezen tussen de types goud, texturen en verschillende stenen. Begin je liever helemaal van scratch, dan kan dat ook. Inneke begeleidt je verder zodat je op het einde een uniek ontwerp op maat hebt.

De juwelen worden gemaakt in materiaal dat een leven lang meegaat, zelfs over generaties heen. Zo worden ze gemaakt uit 14 karaat goud (rosé, wit en geel) en de edelstenen die verwerkt worden zijn steeds bijgekleurde natuurlijke stenen. Gedurende het volledige creatieproces worden bewuste keuzes gemaakt voor mens en natuur.

Près de toi, prijzen vanaf €368. Meer informatie op simplecommebonjour.net.

Door Sien Vanneste

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…