Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vrijdag visdag: onze 6 favoriete recepten met … jawel: vis!

Fien De Bruycker
4 min read

Vrijdag is, zoals de traditie het wil, dé dag om vis op het menu te zetten. Naast het feit dat vis oneindig veel gezondheidsvoordelen heeft is het ook gewoon superlekker. Even geen zin in het klassieke vispannetje? Wij lijsten graag onze favoriete visrecepten op!

Visfricadellen met broccoli

Fricadellen? Jawel. Je zou bijna denken dat het fast food friday is. Maar niks is minder waar. Dit recept van Dagny Ros Asmundsdottir staat garant voor een gezonde, lekkere én creatieve maaltijd voor het hele gezin.

Visfricadellen met broccoli

Gegrilde vis met groene pestoboter

Toch meer zin in vis in zijn pure vorm? Dan is deze gegrilde versie jouw perfecte date voor vanavond. In combinatie met het krokante pestokorstje is dit pareltje om duimen en vingers bij af te likken.

Gegrilde vis met groene pestoboter

Vispapillot met courgettepasta

Voor diegene die het net allemaal een tikkeltje simpeler willen houden is een vispapillot natuurlijk altijd een goed idee. De oven doet het meeste werk zodat jij op vrijdagavond al volop in die weekendvibe kan komen.

Vispapillot met courgettepasta

Spaghetti courgettini met zalm en avocado

Nóg sneller een gezonde maaltijd op tafel toveren? Dan is deze courgettini met zalm en avocado perfect. Je koopt deze courgettini tegenwoordig kant en klaar in de supermarkt. Zo heb je in minder dan een kwartier een lekker bordje op tafel staan.

Spaghetti courgettini met zalm & avocado

Kabeljauwhaasje met prei

Fan van kabeljauw? Dit lekker stukje vis wil je natuurlijk op de goede manier bereiden. Met ons recept zorg je ervoor dat de kabeljauw lekker zacht en sappig blijft. De combinatie met prei zorgt voor een smaakbommetje!

Kabeljauwhaasje met prei

Witte vis met kruiden en kokosmelk

Nog een stukje witte vis in de koelkast maar geen inspiratie wat je daar mee wil klaarmaken? Say no more. Met dit recept zet je in een handomdraai een lekkere en voedzame maaltijd op tafel.

Recept: vis met kruiden en kokosmelk

Door Fien De Bruycker

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…