Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Waarom mannen vaker een sexy telefoontje willen van hun partner

Anja
2 min read

Heb jij je vriend wel eens verrast met een sexy telefoontje terwijl hij op zijn werk was? Heb jij hem wel eens opgebeld met een zwoele stem tijdens een weekendje weg? Telefoonseks is een geweldige manier om je seksleven wat meer pit te geven. Of je dit nu wil omdat je partner ver weg is, of omdat je er nog niet klaar voor bent om andere varianten van seks te beoefenen, omdat je iets nieuws wilt proberen, of waarom dan ook! Om geweldige telefoonseks te hebben moet je jezelf laten gaan. Mannen vinden dit geweldig! Hieronder 3 redenen waarom jij je lief vaker moet verrassen met een spannend belletje!

Afleiding

Hij zit achter zijn bureau op werk met een enorme berg papier voor zijn neus. Hij ziet het allemaal even niet meer zitten maar dan bel jij hem onverwachts op! Jij zorgt ervoor dat hij zich even voor 10 minuten in een droomwereld bevindt!

Verrassing

Mannen vinden niks fijner dan onverwacht seksueel geprikkeld te worden. Geef daarom nooit van te voren aan dat je hem met een zwoele stem op gaat bellen maar doe dit onverwachts. Hij zal dit heerlijk vinden!

Verlangen

Stel je voor, het is 16.30, je man moet nog een half uurtje werken en over een uur is hij thuis. Door hem op te bellen met een sexy stem kun je hem alvast lekker in de stemming laten komen. Hij zal ervoor zorgen dat hij zo snel mogelijk naar huis ‘vliegt’ om met eigen ogen te zien hoe lekker je erbij ligt!

 

 

 

Weet jij ook wat mannen vinden van sexting?

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…