Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Wat zegt de kleur van je ogen over je seksleven?

Anja
2 min read

De kleur van je ogen zegt veel over je persoonlijkheid. Er zijn studies gedaan naar hoe mensen met een bepaalde kleur ogen in het leven staan en daar kwamen verrassende dingen uit. De kleur van je ogen zegt ook iets over je seksleven. In dit artikel vertellen we je wat precies.

Dominante bruine ogen

Onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen gevoelig zijn voor dominante mannen. En wanneer is een man dominant? Als hij bruine ogen heeft. Vooral tijdens hun vruchtbare periode (de ovulatie) zijn vrouwen extra gevoelig voor mannen die een dominante uitstraling hebben. Dit zorgt ervoor dat ze op deze mannen meer seksueel gefocust zijn dan anders en op mannen met een minder prominent voorkomen.

Blauwe ogen zoeken elkaar op

Een interessante theorie is de volgende. Mannen met blauwe ogen vallen vaak voor een vrouw die eveneens blauwe ogen heeft. Hier ligt een genetische reden aan ten grondslag, al zullen veel mannen zich daar niet bewust van zijn. Blauwe ogen zijn recessief, dat wil zeggen dat als de vader en de moeder beiden blauwe ogen hebben, dat hun kind automatisch ook blauwe ogen zal krijgen. Met andere woorden: als de vrouw vreemdgaat en zwanger wordt van een andere man die bruine ogen heeft, dan zal de vader direct weten dat het kind niet van hem is…

Maken andere mannen geen kans?

Natuurlijk maken mannen met groene, blauwe of grijze ogen ook voldoende kans bij de vrouwen. Want lang niet alle vrouwen vallen op een dominante man. Er zijn genoeg vrouwen die op hele andere dingen letten bij hun partnerkeuze. Karakter en algehele uitstraling zijn minstens zo belangrijk. Dus de mannen die niet zijn gezegend met dominante bruine ogen hoeven zich echt geen zorgen te maken dat zij single zullen blijven.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…