Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Wat zegt je geboortemaand over je seksleven?

Anja
3 min read

De maand waarin je bent geboren zegt veel over karakter, je sterrenbeeld bepaalt voor een deel hoe je in het leven staat. Maar wist je dat ook je seksleven afhankelijk is van de maand waarin je werd geboren?

Zo zijn mensen die in januari geboren zijn vaak erg trouw. Hebben ze eenmaal een partner gevonden dan blijven ze daar vaak bij “hangen”. Maar saai zijn ze allerminst, de combinatie met een partner die in november jarig is staat garant voor vuurwerk tussen de lakens.

Gevoelige februarimensen en directe aprilbaby’s

Mensen die in februari zijn geboren, zijn zeer gepassioneerd. Maar tegelijk zijn ze vaak onzeker over wat de ander van ze vindt of denkt.

Is je partner een maart-mens dan heb je het getroffen, want deze mensen maken vaak veel werk van het liefdesspel, of ze nu een langdurige relatie hebben of net een nieuwe partner.

April-baby’s zijn erg direct en onafhankelijk. Hebben ze een partner dan gaan ze er helemaal voor, maar als de liefde over is, dan is het ook echt klaar. Ze zullen niet snel terugkomen op hun beslissing een relatie te beëindigen.

Oktobermensen nemen de tijd

September-baby’s kijken graag de kat uit de boom. Ze willen een partner eerst goed leren kennen voordat ze er helemaal voor gaan. Maar ze praten wel heel open over seks, zelfs tijdens het vrijen.

Ben je in oktober geboren, dan neem je graag de tijd voor het liefdesspel. Je bent niet snel te verleiden, maar als het eenmaal zo ver is ga je er helemaal voor.

Een partner uit november die voor jou valt zal er werkelijk alles aan doen om je voor zich te winnen. En is dat gelukt dan kun je je verheugen op een afwisselend seksleven, want ze proberen graag van alles uit in bed.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…