Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dít zegt jouw sterrenbeeld over wat voor vriendin jij bent

Olivier
5 min read

Wat voor vriendin ben jij? Sta jij altijd voor je vriendinnen klaar of heb je liever dat zij voor jou klaarstaan? Nu blijkt dat je sterrenbeeld kan aantonen wat voor vriendin jij bent. Wij hebben ze voor jullie op een rijtje gezet!

Leeuw

Jij bent een gulle en loyale vriendin. Veel mensen houden van je. Je houdt ervan om in de spotlights te staan, maar daardoor kom je soms een beetje bazig over. Jij vrolijkt andere geregeld op wanneer ze sip zijn en bent daarnaast de perfecte persoon om mee naar een feestje te gaan.

Maagd

Jij ben over het algemeen stil en verlegen. Je maakt niet snel nieuwe vrienden maar dat vindt je helemaal niet erg. Je hebt een vaste groep vrienden voor wie je alles overhebt. Je vindt het fijn om dingen voor je vrienden te doen, waardoor je soms jezelf tekort doet.

Schorpioen

Jij kan op het begin een beetje afstandelijk overkomen, maar jij bent één van de meest loyale sterrenbeelden. Voor jou is het belangrijk dat je je vrienden kan vertrouwen. Dan doe je werkelijk alles voor zo. Wanneer zij dit vertrouwen schaden, is het echter game over.

Kreeft

Jij bent een echte leider. In je vriendengroep neem jij waarschijnlijk de ‘moederrol’ op je. Je beschouwt je vrienden echt als familie. Je bent gul en doet veel moeite om dingen met je vrienden te organiseren. Wanneer je er echter achter komt dat het alleen vanuit jou komt, ben je er snel klaar mee. Het moet voor jou wel van twee kanten komen.

Weegschaal

Jij hebt één van de meest sociale sterrenbeelden. Jij kunt verschrikkelijk goed naar je vrienden luisteren om ze vervolgens advies te geven. Veel mensen komen ook vaak naar je toe voor hulp. Aan de andere kant vind je het wel lastig om een geheimpje te bewaren.

Steenbok

Jij bent ambitieus en doelgericht. Jij wordt maar wat graag geholpen door je vrienden. Jij vindt het geweldig om met je vrienden samen te werken om je doelen te bereiken. Je houdt ervan om plannen te maken en bent avontuurlijk ingesteld. Je vrienden zoeken jou daarom op, wanneer ze iets leuks willen doen.

Waterman

De waterman is het sterrenbeeld van de vriendschap. Jij beschikt waarschijnlijk over een grote vriendengroep en bent altijd omringd door mensen. Je bent een onafhankelijk persoon, daarom vinden sommige mensen dat je afstandelijk overkomt. Maar je bent juist heel loyaal en meelevend.

Boogschutter

Jij bent de leukste in je vriendengroep. Je houdt van lol maken, op avontuur gaan en van je vrijheid. Je bent eerlijk maar direct en dit komt soms hard aan bij je vrienden. Jij windt er geen doekjes om en zegt alles precies zoals het is. Lekker duidelijk toch?

Vissen

Jij bent een heel meelevende en zorgzame vriendin. Je bent zo aardig dat anderen soms misbruik maken van je zachte karakter. Dit zorgt ervoor dat je nieuwe mensen die je ontmoet niet snel vertrouwt. Dit is helemaal niet erg want je hebt een klein groepje vrienden die je al je hele leven kent.

Ram

Jij bent een dappere en impulsieve vriendin die snel nieuwe contacten maakt. Jij bent vaak dominant in vriendschappen maar anderen zijn zeker bereid om zich aan te passen. Jij komt vaak met goede plannen voor een leuke dag.

Stier

Jij bent een zeer betrouwbare vriendin. Je bent nuchter en gaat voor een loyale en lange vriendschap. Je bent relaxt en geduldig en dat vinden je vrienden fijn. Hierdoor nemen veel vrienden je in vertrouwen. Jij vindt het fijner om te luisteren dan om zelf aan het woord te zijn.

Tweelingen

Wanneer jij in de buurt bent is er nooit een saai moment of ongemakkelijke stilte. Jij bent een echte prater! Je hebt een grote groep vrienden, maar meesten twee of drie mensen die je écht snappen en aan wie je je gevoelige kant laat zien.

Benieuwd naar meer? Lees hier welke sterrenbeelden bij elkaar passen.

Lees ook:

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…