Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Welke sterrenbeelden passen het beste bij elkaar?

Olivier
6 min read

Iedereen wil wel een partner vinden die echt goed bij hem of haar past. Sommige mensen lukt het om de ideale partner te vinden, terwijl andere mensen toch echt wat meer moeite moeten doen om hun perfecte ‘soulmate’ te vinden. Of iemand wel of niet bij je past, is afhankelijk van diverse factoren. Eén van de factoren die iets kan zeggen over de geschiktheid van een partner, is het sterrenbeeld van deze persoon in combinatie met jouw eigen sterrenbeeld. Volgens experts op het gebied van astrologie zijn er diverse sterrenbeelden die erg goed bij elkaar passen, terwijl er bij ieder sterrenbeeld ook wel enkele ‘mismatches’ zijn.

Ben jij benieuwd welk sterrenbeeld bij jou past? Maak dan kennis met de ideale combinaties en de minder goede combinaties van diverse sterrenbeelden op deze pagina. Je hoeft deze pagina niet als uitgangspunt te nemen bij het zoeken naar de ideale partner, maar het kan wel een extra richtlijn zijn bij het vinden van jouw soulmate.

Sterrenbeeld 1: de Ram

Als je geboren bent tussen 21 maart en 20 april, ben je een Ram. Een Ram gaat het best samen met een Leeuw en een Boogschutter, maar kan ook goed samengaan met een Waterman of een Tweeling. Het sterrenbeeld waar de Ram niet zo goed mee samen gaat, is de Weegschaal.

Sterrenbeeld 2: de Stier

Als je tussen 21 april en 21 mei geboren bent, ben je een Stier. Een Stier gaat uitstekend samen met een Steenbok en een Maagd, maar kan ook goed samen gaan met een Kreeft of met iemand met het sterrenbeeld Vissen. Het sterrenbeeld waar de Stier niet goed mee samen gaat, is Schorpioenen.

Sterrenbeeld stier

Sterrenbeeld 3: de Tweeling

Een Tweeling is geboren tussen 22 mei en 21 juni. De Tweeling gaat het best samen met de Waterman en de Weegschaal, maar kan ook goed samen zijn met een Ram of Leeuw. Combineer je een Tweeling met een Boogschutter met elkaar, dan gaat dit iets minder goed.

Sterrenbeeld 4: de Kreeft

Ben je tussen 22 juni en 22 juli geboren, dan ben je een Kreeft. Een Kreeft gaat over het algemeen het beste samen met Vissen en Schorpioen, maar kan ook goed samen gaan met een Stier en een Maagd. De combinatie van de Kreeft en de Steenbok daarentegen, is wat minder goed.

Sterrenbeeld 5: de Leeuw

Mensen die tussen 23 juli en 23 augustus geboren zijn, vallen onder het sterrenbeeld Leeuw. Een Leeuw gaat goed samen met een Tweeling en een Weegschaal, maar combineert het beste met de Ram en de Boogschutter. Kijken we naar de minst goede combinatie voor de Leeuw, dan is dit de combinatie met het sterrenbeeld Waterman.

Sterrenbeeld Leeuw

Sterrenbeeld 6: de Maagd

De Maagd is geboren tussen 24 augustus en 22 september. Heb je dit sterrenbeeld, dan ga je het beste samen met een Steenbok en een Stier. Met de Kreeft en de Schorpioen ga je ook goed samen, maar iemand met het sterrenbeeld Vissen past minder goed bij jou.

Sterrenbeeld 7: de Weegschaal

De Weegschaal is geboren tussen 23 september en 22 oktober. Ben je een Weegschaal, dan ga je het beste samen met een Waterman of een Tweeling. Daarnaast kun je ook goed overweg met een Leeuw en een Boogschutter. De combinatie die je beter niet kunt maken als het op sterrenbeelden aankomt, is de combinatie met de Ram.

Sterrenbeeld 8: de Schorpioen

De Schorpioen is geboren tussen 23 oktober en 21 november. Ben je een Schorpioen, dan ga je het beste samen met een Kreeft en Vissen. Ook combineer je goed met een Steenbok of een Maagd, maar met de Stier is de combinatie juist wat minder sterk.

Sterrenbeeld 9: de Boogschutter

Een Boogschutter is geboren tussen 22 november en 21 december. Ben je in deze periode geboren, dan ga je het beste samen met een Ram en een Leeuw. Met de Waterman en de Weegschaal combineer je ook goed, maar je kunt beter geen relatie beginnen met een Tweeling. Over het algemeen combineren de sterrenbeelden Boogschutter en Tweeling namelijk wat minder goed.

Sterrenbeeld 10: de Steenbok

Als je geboren bent tussen 22 december en 20 januari, ben je een Steenbok. Een Steenbok gaat het beste samen met een Stier en een Maagd, maar kan ook goed samen gaan met Vissen en een Schorpioen. Met de Kreeft gaat de Steenbok wat minder goed samen en dit komt omdat de karakters van deze sterrenbeelden met elkaar botsen.

Sterrenbeeld 11: de Waterman

De Waterman is geboren tussen 21 januari en 19 februari. Heb je dit sterrenbeeld, dan ga je het beste samen met een Tweeling, een Weegschaal, een Ram of een Boogschutter. Met de Leeuw ga je minder goed samen.

Sterrenbeeld Waterman

Sterrenbeeld 12: Vissen

Vissen zijn geboren tussen 20 februari en 20 maart. Heb je dit sterrenbeeld, dan ga je goed samen met een Kreeft, een Schorpioen, een Steenbok en een Stier. De combinatie met de Maagd kun je beter niet maken, want deze karakters kunnen met elkaar gaan botsen.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…