Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Wat zegt jouw sterrenbeeld over de mannen die je aantrekkelijk vindt?

Camille
2 min read

Je sterrenbeeld zegt veel over je karakter. Ook als je niet in astrologie gelooft en maar zelden de horoscoop in de krant of je favoriete tijdschrift leest zul  je moeten toegeven dat bepaalde eigenschappen toch wel degelijk vaker voorkomen bij mensen van een bepaald sterrenbeeld. Boogschutters zijn reislustig, recht door zee en nuchter. Stieren zijn serieus, houden niet van veranderingen en zijn gevoelig. Maar zegt je sterrenbeeld ook iets over wat voor soort man je aantrekkelijk vindt?

Bepaalde sterrenbeelden matchen beter dan andere

Als je een leuke man ontmoet zul je niet meteen naar zijn geboortedatum vragen om vervolgens te gaan checken of jullie qua sterrenbeeld wel bij elkaar passen. Vaak blijkt achteraf dat jullie sterrenbeelden matchen, maar dan heb je al een relatie. Want als de klik er niet was geweest was die relatie er ook niet gekomen. Een beetje het verhaal van de kip of het ei dus, wat was er eerder. Maar sommige karaktereigenschappen vinden elkaar vanzelf. Ben je een Schorpioen, dan zul je vast en zeker vallen voor een lieve, geduldige  en zorgzame man. Maar daar staat tegenover dat je als Schorpioen ook veel liefde te geven hebt.

Creatief, intelligent of gevoelig

Er zijn wel bepaalde basis kenmerken waar vrouwen voor vallen. Een Leeuw houdt van een intelligente en creatieve man. Een Kreeft heeft behoefte aan stabiliteit, en zal dus op zoek gaan naar een partner die haar dat kan bieden. De avontuurlijke Boogschutter moet een partner hebben die genoeg energie heeft om haar bij te houden, en hij moet ook nog ruimdenkend en slim zijn. Maar daar staat dan wel tegenover dat hij een partner krijgt die voor hem door het vuur gaat.

Lees ook:

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…