Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Welk type moeder ben jij volgens je sterrenbeeld?

Bram
5 min read

Dat je sterrenbeeld veel over je kan vertellen wist je al. Maar wist je ook dat je sterrenbeeld verraadt welk type moeder je zal worden?  Lees het type moeder jij bent door middel van de sterrenbeeld maanden.

Ram

Jij bent een moeder die alles op haar eigen manier doet. Je hebt zelfvertrouwen en grijpt het ouderschap met beide handen aan. Omdat ram wordt beïnvloed door het vurige Mars zal je krachtig en moedig zijn. Je maakt tijd voor jezelf en voor je kinderen. Je beschermt je kinderen als een leeuwin tegen gevaar.

Stier

Stieren zijn stabiele, hardwerkende moeders die een goede portie gezond verstand hebben. Je leert je kind al vroeg het belang van sparen en onafhankelijk zijn. Je wijkt niet zomaar van je standpunt af en durft streng te zijn.

Tweeling

Als moeder ben je veelzijdig, jong, nieuwsgierig en allesbehalve saai. In jouw huis zal nooit een sleur heersen. Je bent origineel, creatief en je staat voor alles open. In mei of juni is dit sterrenbeeld geboren.

Leeuw

Het ouderschap is je op het lijf geschreven. Je bent speels, creatief en je bent een natuurlijke leider. Je bent erg betrokken in het leven van je kind en je weet dat ze tot fantastische dingen in staat zijn. Je zal je kinderen altijd aanmoedigen in alles wat ze doen.

Maagd

Jij bent een vrijgevochten moeder die alles voor haar kinderen zou doen. Je bent een meester in het organiseren van je dag. Je probeert alles ‘perfect’ te doen, het moederschap leert je dat je eigenlijk al heel goed bezig bent.

Sterrenbeeld mama zorg

Schorpioen

Schorpioenen zijn verzorgende moeders die altijd vertrouwen op hun eigen intuïtie. Je hebt doorzettingsvermogen en je houdt van financiële zekerheid. Je zou je kinderen beschermen met je leven en je zet steeds door om je doelen te bereiken.

Kreeft

Jij bent geboren met een sterk moederlijk instinct, dat maakt jou de moeder der moeders. Het gezinsleven staat voor jou op de eerste plaats en je bent verzorgend van aard.

Weegschaal

Jij bent een geduldige moeder die graag orde brengt in de chaos. Je probeert altijd rechtvaardig te zijn en je hebt een goede smaak. Je kinderen halen het kind in jou naar boven en dat maakt je gelukkig. 

Steenbok

Jij bent een moeder die duidelijke grenzen durft stellen en je kinderen de nodige levenslessen geeft. Je hebt een grote innerlijke kracht en je houdt zielsveel van je kinderen.

Waterman

Waterman mama’s passen eigenlijk niet in één hokje. Ze zijn origineel, openminded en erg spontaan. Met een waterman als mama zullen je kinderen zich nooit vervelen.

Boogschutter

Je bent een avontuurlijke mama en gaat spontaan door het leven. Je vertrouwt steeds op je moederinstinct. Jij kan voor elk probleem een creatieve oplossing bedenken en je spontane karakter maakt van het moederschap een groot feest.

Sterrenbeeld steenbok avontuurlijke mama

 Vissen

Jij bent een verzorgende mama, met je geluk kan je andere mama’s soms een beetje intimideren. Jouw gezin zou perfect op de cover van een magazine kunnen staan.

Benieuwd naar meer? Lees hier welke sterrenbeelden bij elkaar passen.

Lees ook:

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…