Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

WERELD DOWNSYNDROOMDAG koop een paar #steunkousen en steun opleidingscentrum Konekt

Lisa Piotti
2 min read

Op Wereld Downsyndroomdag dragen we twee verschillende sokken. Zo laten we zien dat anders zijn ook dik oké is. Net als vorige jaren brengt Veritas in samenwerking met Eén de kleurrijke #steunkousen op de markt. Per verkochte set wordt één euro aan opleidingscentrum Konekt geschonken.

Veritas en Eén hebben de handen weer in elkaar geslagen voor de jaarlijkse #steunkousen campagne op Wereld Downsyndroomdag. De boegbeelden van de campagne zijn Simon, Ruben, Ellen, Anne-Sophie, Bob en Isa, de deelnemers van het afgelopen seizoen van Down the road. Door twee verschillende sokken te dragen, toon je aan dat het oké is om anders te zijn, want dat is hoe mensen met het Syndroom van Down zich vaak voelen. En daar is helemaal niets mis mee!

De sokken werden ontworpen door de cast van Down the road in samenwerking met Stratier, het grafisch bureau van Dieter Coppens – presentator van Down the road – en Tom Suykens. Je kunt kiezen tussen drie verschillende sets voor mannen, vrouwen en kinderen. Elke set bevat twee paar sokken die je kunt mixen en matchen. Bovendien komen de sokken in leuke kleurtjes en met verschillende slogans op, zoals ‘down is up‘ en ‘liefde is liefde’. Per set die verkocht wordt, gaat één euro naar opleidingscentrum Konekt.

Konekt gaat radicaal voor een wereld waarin personen met en zonder handicap een bijdrage kunnen leveren vanuit hun talent. Het opleidingscentrum wil de samenleving inspireren en van inclusief leren, leven en werken de norm in Vlaanderen maken.

Koop je set #steunkousen in alle Veritas winkels of op de webshop vanaf €6,99.

Door Lisa Piotti

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…