Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

WIN 15 duotickets voor de lezing van Thomas Erikson op 18/01 in Antwerpen (je krijgt er ook zijn nieuwe boek ‘Omringd door tegenslag’!)

Birte Govarts
2 min read

Op woensdag 18 januari geeft de Zweedse auteur Thomas Erikson een lezing bij Fnac in Antwerpen, en wij hebben goed nieuws. Dankzij Gezond kun jij daar immers niet alleen met je partner, beste vriend(in) of moeder naartoe, maar krijgen jullie nadien ook nog eens zijn nieuwste boek ‘Omringd door tegenslag’ cadeau.

‘Omringd door tegenslag’ van Thomas Erikson (Borgerhoff & Lamberigts, €21,99)

Thomas Erikson is de auteur van de bestsellers ‘Omringd door idioten’, ‘Omringd door psychopaten’, ‘Omringd door slechte bazen’ en ‘Omringd door narcisten’. Vanaf vandaag ligt zijn nieuwste worp ‘Omringd door tegenslag’ in de winkelrekken en om dat te vieren, zakt de Zweed volgende week af naar ons land. Op woensdag 18 januari geeft Erikson tussen 20u en 21u een lezing bij Fnac in Antwerpen en wij mogen vijftien (!) duo’s blij maken met een ticket. En dat is nog niet alles, want de dertig winnaars krijgen ook nog eens Eriksons nieuwste worp cadeau. Wil jij er graag bijzijn? Vul dan onderstaand wedstrijdformulier in en wie weet lopen we elkaar volgende week tegen het lijf!

Door Birte Govarts

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…