Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Start 2 Self-Care: Goedele Leyssen organiseert twee exclusieve zelfzorg-sessies + win 10 tickets!

Sien Vanneste
3 min read

Het maximum uit je leven halen zonder jezelf uit te putten en te overbelasten. Willen we dat niet allemaal? Self-Care is volgens Goedele Leyssen de sleutel tot succes. Om je op weg te helpen organiseert de populaire self-carecoach volgende week twee Start 2 Self-Caresessies en wij hebben goed nieuws, want dankzij Gezond kun jij er gratis en voor niets bij zijn!

Goedele Leyssen

Goedele Leyssen is self-care success coach en auteur van boeken als Balans en De Wellness Formule. Met haar slogan Self-care is geen luxe. Het is essentieel is het haar missie om ervoor te zorgen dat elke vrouw, hoe drukbezet ze ook is, self-care als een vaste waarde ziet in haar leven. Op die manier kan elke vrouw zichzelf zijn, namelijk stralend en vol energie.

Volgende week organiseert Leyssen twee Start 2 Self-Caresessies. Onder andere op het programma:

  • Yoga
  • HIIT
  • Meditatie
  • Visualisatie
  • Relaxatie
  • Gezonde lifestyletips voor het najaar

Geen nood: je hoeft geen ervaring te hebben, de sessies zijn geschikt voor iedereen, zowel voor beginners als voor gevorderden. De eerste sessie gaat door op dinsdag 21 september in Antwerpen, de tweede sessie vindt plaats in Brussel op donderdag 23 september, telkens bij Fosbury & Sons en van 18u30 tot 20u30. Wij mogen in totaal tien tickets weggeven: vijf voor de sessie in Antwerpen, vijf voor die in Brussel. Wat je moet doen om er eentje in de wacht te slepen? Je leest het hier!

Meer informatie vind je op goedeleleyssen.com en op instagram.com/goedele.leyssen. Op haar Facebookpagina geeft Goedele elke vrijdag om 12u30 een live training van twintig minuten.

Door Sien Vanneste

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…