Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Winterbeautyproblemen

Camille
3 min read

In de winter moet je ook voldoende aandacht aan je verzorging besteden. Dit is dan weer een andere verzorging dan in de zomermaanden. Wij gaan je een aantal tips geven om ook in de winter er stralend uit te zien en als een echte beauty over straat te gaan.

Start zo snel mogelijk met een betere verzorging

We raden je aan om zo snel mogelijk met de onderstaande tips te beginnen. Je zal zien dat dit een goede invloed op je lichaam en je huid heeft.

1. Lipverzorging

Het is belangrijk je lippen goed te verzorgen. Dit kun je doen met een extra verzorgende lipbalsem. Wil je een kleurtje dan is het raadzaam om te kiezen voor een lippenstift met toegevoegde vitaminen.

2. Kleurtje

In de winter een bruin kleurtje krijgen is niet altijd evident. Kies hierbij voor een zelfbruiner. Dit is beter dan de zonnebank en je kunt ook eenvoudig bepalen hoe bruin je wilt worden.

3. Droog haar

De harde wind en de regen kunnen je haar extra droog maken. Een verzorgend masker is dan op zijn tijd zeker aan te raden. Al snel zal je weer een volle en stralende haardos hebben.

4. Droge huid

Om een droge en schrale huid te hydrateren is het belangrijk om veel te drinken. Zorg dat je voldoende water drinkt. Voor afwisseling kan het lekker zijn om kruidenthee te drinken. Cafeïne en alcohol raden we ten zeerste af, omdat dit je huid enorm doet uitdrogen.

Breng eens een extra bezoekje aan de schoonheidssalon

In de winter mag je er best goed uitzien en ook voor de feestdagen zal je goed voor de dag willen komen. Breng dan ook eens een extra bezoekje aan een schoonheidssalon. Hiermee verwen je niet alleen jezelf maar ook je huid en lichaam zullen mee profiteren. Ook jij verdient het om zo af en toe lekker verwend te worden.

De winter is ook goed voor beweging

Beweging is goed voor je lichaam en in de winter heb je hier weer extra mogelijkheden voor. Als het vriest dan kunnen we in ons land vaak schaatsen. Dit is niet alleen erg leuk om te doen maar ook goed voor je conditie en spieren. Ga je graag op vakantie? Dan is een leuke wintersportreis wel aan te raden. Ook daar dien je dan weer met de winterse tips die wij je gegeven hebben rekening te houden.

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…