scrollTop top

Zo krijg je onmiddellijk een plattere buik

Zo krijg je onmiddellijk een plattere buik

Eet jij gezond en blijf je last hebben van een opgeblazen buik? Met deze tips krijg je onmiddellijk een plattere buik.

1.Groene groenten 

Broccoli, bloemkool, spruitjes, kool… De lekkerste groenten zijn onmiddellijk ook de grootste buik opblazers. Dat komt omdat ze veel vezels bevatten. Groene groenten zijn erg gezond, maar als je er veel van eet kan je een opgeblazen gevoel krijgen. Je verdikt niet echt, je buik lijkt gewoon dikker. Eet een iets kleinere portie als je nog in je kleedje wil passen.

2.Een goede houding

Sta jij eigenlijk wel mooi rechtop? Probeer het eens in de spiegel. Span je buikspieren aan, hou je heupen recht en steek je borst vooruit. Dit is de beste manier om jezelf onmiddellijk een plattere buik te geven. En het is daarbovenop nog goed voor je rug ook.

3.Zout

Een handje chips, gezouten nootjes of zelfs soep met groentebouillon bevatten veel zout. Als je zout eet ga je meer vocht vasthouden. Je buik lijkt dikker en ook op de weegschaal lijkt het alsof er kilootjes zijn bijgekomen. Geen nood, het is maar water.

4.Spuitwater of frisdrank

Zijn die bubbels verfrissend? Als je ze inslikt slik je eigenlijk lucht in. En die lucht vindt zijn weg naar je buik waardoor je tijdelijk opgezwollen wordt. Drink gewoon water, je buik zal onmiddellijk veel platter lijken.

5.Artificiële zoetstoffen

Je Cola Zero mag dan wel geen calorieën bevatten, je lichaam is er niet blij mee. En dat geldt voor alle voedingsmiddelen die onnatuurlijk zijn. Denk maar aan suikervrije kauwgum, aspartaam en andere voedingsmiddelen met onherkenbare ingrediënten op de verpakking. Doe je tegoed aan echte voeding, het is veel lekkerder en gezonder.

6.Venkelthee

Venkelthee helpt je spijsvertering waardoor je buik vanzelf platter wordt. Drink elke morgen een kop venkelthee voor een optimaal effect. Venkelthee kan je vinden in de winkel onder de naam ‘platte buik thee’. Na het drinken zal je onmiddellijk een verschil zien.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  240.325.068
 • Aantal
  doden
  4.895.274
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.279.869
 • Aantal
  doden
  25.747

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!