Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

10 reden waarom boyfriends met tattoo’s de beste zijn

Olivier
5 min read

Niet gelogen… Jongens met tattoo's zijn de beste boyfriends!

1. Hij ziet er geweldig uit

Een vriendje met tattoo’s hebben heeft een heleboel voordelen. Op de eerste plaats weet je zeker dat je een lief hebt die er geweldig stoer uitziet. Vanwege zijn interessante lichaamsversieringen heeft je lief zelfs iets mysterieus over zich. Mysterieuze mannen zullen altijd vrouwen, en zelfs een heleboel mannen, weten te boeien. Je zult dan ook regelmatig een afgunstige blik moeten oogsten als je weer eens met je vriendje op stap bent.

2. Hij heeft aan aandacht geen gebrek

Je vriendje heeft, mede dankzij zijn tattoo’s, nooit te klagen over aandacht van anderen. Als een magneet lijkt hij dan ook alle blikken naar zich toe te trekken. Hij ziet er immers geweldig stoer uit en niemand kan zijn uiterlijk negeren. Je betrapt jezelf er eveneens regelmatig op dat je je blik werkelijk van hem los moet scheuren. Zijn uiterlijk is echter zo fraai dat je dit enorm veel moeite blijft kosten. Je moet gewoon steeds weer naar zijn sexy lichaam blijven kijken.

3. Hij heeft een hart van goud

Hoewel veel mensen weleens twijfelen aan zijn goede inborst, weet je zeker dat je lief een hart van goud heeft. Onder zijn enorm stoere uiterlijk schuilt immers de meest lieve man die je je maar kunt bedenken. Je vriendje zal immers altijd voor anderen klaarstaan en iedereen te hulp schieten als dat nodig blijkt te zijn. Wanneer mensen eens wat meer zouden kijken naar de manier waarop hij jou in de watten legt, dan zouden zij beseffen dat hij geen gigantische bullebak is.

4. Hij heeft geen bindingsangst

Je lief met tattoo’s kent geen bindingsangst en is dan ook niet bang om een relatie te beginnen. Zelfs relaties op een langere termijn zullen hem niet afschrikken. Van een lief met een tattoo kan zelfs worden gezegd dat hij erg romantisch en gepassioneerd is aangelegd. Van hem kun dan nog een aantal aangename verrassingen, waaronder een aantal speciaal in de slaapkamer, verwachten. Je hebt dan ook echt de hoofdprijs in de wacht gesleept.

5. Hij houdt van uiterlijke verzorging

Je lief zal zich altijd tot in de puntjes verzorgen. Zijn uiterlijk, en dus niet alleen zijn prachtige tattoo’s, zijn voor hem van groot belang. Bovendien kan hij prima voor de dag komen in elke outfit die je voor hem zou uitkiezen. Zijn tattoo’s zullen daarbij altijd als bijzondere accessoire dienst kunnen doen. Je lief zal dus stralen in zowel een jeans met een stoer T-shirt als in een driedelig kostuum.

6. Hij heeft zelfvertrouwen

Je vriendje zal altijd zelfvertrouwen uit weten te stralen. Hij zal om die reden er dan ook altijd even sexy uitzien. Bovendien zal je lief zich weinig, of vaak helemaal niets, aantrekken van wat andere mensen van hem vinden of denken. Hij durft altijd te zijn wie hij is en is evenmin bang om te laten zien waar hij voor staat. Je lief zal dan ook altijd en overal volkomen zichzelf blijven en dat waardeer je enorm in hem.

7. Hij zal niet oordelen

Je vriend zal andere mensen nooit veroordelen alleen op basis van hun uiterlijk. Hij weet zelf namelijk maar al te goed dat je dan in veel gevallen te snel oordeelt, of een totaal verkeerde inschatting maakt. Hoewel veel mensen die niet van je lief zouden denken, is hij niet zo oppervlakkig als de meeste van hen. Voordat hij een mening kan vormen over een persoon, zal hij deze eerst wat beter moeten leren kennen. Bovendien zal dat oordeel nooit afhangen van de uiterlijke verschijning van deze man of vrouw.

8. Hij gaat tot het uiterste

Je lief is niet alleen stoer vanwege zijn tattoo’s, maar ook vanwege zijn onuitputtelijke doorzettingsvermogen. Hij is immers altijd bereid om tot het uiterste door te gaan op het moment dat hij iets werkelijk graag wil. Je lief is dus een echte doorzetter die zich zelfs niet laat afschrikken door factoren als pijn. Die tattoo’s heeft hij immers ook niet onder verdoving laten zetten. Je lief kan dan ook met recht worden betiteld als een bikkel.

9. Hij is impulsief

Je lief is impulsief van aard. Dit betekent niet alleen dat hij elk moment weer met een nieuwe tattoo thuis kan komen, maar ook dat hij opeens zin krijgt om met je te gaan stappen of naar de cinema te gaan. Hij kan dan ook behoorlijk verrassend uit de hoek komen. De meeste vrouwen, en jij dus ook, genieten ervan als hun man dit voor hen wil doen. Bovendien is de kans dat de relatie een sleur wordt op die manier tot onder het nulpunt gedaald.

10. Hij respecteert iedereen

Respect is iets dat iedereen van je vriend kan verwachten, mits hij ook op een respectvolle manier zal worden benaderd. Hij zal dan ook altijd de meningen en keuzes van anderen respecteren zonder eerst te kijken wie er voor hem staat. Wanneer hij echter wordt veroordeeld, bijvoorbeeld vanwege zijn lichaamsversieringen, dan kan hij echter behoorlijk dwars gaan doen. Respect moet immers van twee kanten komen zo is zijn devies.  

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…