Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

10 Redenen waarom het zalig is om Single te zijn op Valentijn

Bram
4 min read

Single zijn op Valentijn brengt toch wel enkele leuke voordelen met zich mee….

1. Je hoeft de chocolade niet te delen

Natuurlijk dien je vooraf chocolade te kopen. Maar als je op Valentijnsdag geen lief hebt, hoef je deze niet weg te geven. Maar al evenmin met een ander te delen. Bovendien kun je alleen de chocolade kiezen die alleen jij het aller-lekkerst vindt. Heel de dag kun je dus schaamteloos van de heerlijkste chocolades snoepen.

2. Je hoeft je niet op te tutten

Zonder lief betekent dat je op Valentijnsdag je niet speciaal op hoeft te tutten. Je kunt er dan voor kiezen om heel de dag in je pyjama rond te lopen. Dat is vast veel leuker, en zeker comfortabeler, dan in ongemakkelijk zittende kleding in een chique eetgelegenheid een driegangen menu te moeten eten. Ook kun je nu eindelijk je favoriete serie volledig bekijken. Lekker in je eentje uitgestrekt op de bank.

3. Je hebt geen stress om een Valentijscadeautje

Zonder lief hoef je je niet druk te maken over een origineel cadeautje voor Valentijnsdag. Dat betekent dus niet urenlang zoeken tussen allerlei standaard presentjes. Bovendien loop je nu niet het risico om een ander teleur te stellen met een minder geslaagd geschenkje. Daarnaast hoef je ook niet de schijn op te houden dat je het aller-leukste Valentijnscadeautje ooit hebt gekregen. Maar het meest belangrijke voordeel: geen lief met Valentijn dus een heleboel geld besparen voor een cadeautje.

4. Openlijk Valentijnskoppels verafschuwen

Zodra je geen lief hebt op Valentijnsdag dan kun je zonder problemen, je afschuw voor Valentijnskoppels uiten. Dit hoef je niet stiekem te doen, maar gewoon openlijk omdat niemand het zal merken. Koppels die Valentijnsdag vieren hebben namelijk alleen maar oog voor elkaar. Even geen klef gedoe voor jou op Valentijnsdag. Heerlijk!

5. Geen overdreven klefheid

Op Valentijnsdag geen lief hebben, betekent ook dat je niet overdreven klef hoeft te doen. Geen mens zit immers te wachten op al dat kleffe gedoe. Koppels die wel Valentijnsdag vieren, voeren dan ook vaak maar een toneelstukje op. Om elkaar te plezieren uiteraard. Voor jou dus even geen poppenkast met Valentijn.

6. Daten met je favoriete beroemdheid

Alleen zijn op Valentijnsdag is zo gek nog niet. Je kunt immers heel de dag je aandacht schenken aan die geweldig leuke beroemdheid. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat kun je immers zijn, of haar, video’s bewonderen. En dan natuurlijk inbeelden dat jij heerlijk in zijn, of haar, armen ligt. Vast en zeker veel plezanter dan bijna verplicht klef doen samen met je lief.

7. Uit volle borst meezingen met lovesongs

Zonder lief zijn op Valentijnsdag wil zeggen dat je doen en laten waar je zelf zin in hebt. Meezingen met je favoriete lovesongs. Ook kun je zonder schaamte meedansen er is immers niemand die je hierop aan zal spreken. Je kunt je bijvoorbeeld vergezellen van Beyoncé en samen met haar een cool optreden verzorgen met de hot All the Single Ladies!

8. Gedumpt worden is niet mogelijk

Het moet erge op Valentijnsdag is als je vriend(in) je vertelt dat de relatie over is. Toch zijn er een heleboel mannen en vrouwen die juist op deze dag van de liefde hun partner dumpen. Wanneer je echter geen lief hebt op Valentijnsdag dag kun je ook niet gedumpt worden. Dit jaar voor jou dus zeker geen tranen van verdriet door een relatiebreuk op Valentijnsdag.

9. Je bent je eigen Valentijn

Indien je geen Valentijnsdag viert met een lief, dan kun je er natuurlijk voor kiezen om jezelf eens goed in de watten te leggen. Behalve allerlei heerlijke chocolade kun je jezelf een heleboel leuke presentjes geven. Denk maar eens aan die leuke, maar eigenlijk veel te dure, schoenen of dat wellness-arrangement. Je bent immers gek op jezelf en vind dat je de beste Valentijn ter wereld bent. Kortom: je hebt wel iets leuks verdiend vandaag.

10. Geen verplichtingen op Valentijnsdag

Valentijnsdag doorbrengen zonder een lief dat betekent dat je kunt doen wat je zelf wil

Geen verplichtingen voor jou. Indien je geen zin hebt om uit te gaan, dan blijf je toch gewoon lekker thuis. Niemand die je hier immers op aan zal kijken.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…