Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

11 fantastische dates voor stelletjes die net samen zijn

Olivier
6 min read

Nog maar net samen, dan voel je wellicht nog die kriebels in je buik? Beleef erg leuke momenten samen, met deze leuke dates!

1. Houd een eetwedstrijd

Houd een eetwedstrijd, en dan niet om te zien wie het meeste voedsel naar binnen kan werken, maar wie het heerlijkste favoriete gerecht heeft. Je gaat dus niet alleen de pittige garnalen eten in dat restaurantje aan zee waar je een moord voor zou doen, maar ook zijn zelfgebakken pizza, met die uiterst vreemde toppings, proeven. Door een eetwedstrijd te houden zul je niet alleen laten zien dat je bereid bent elkaars favoriete gerecht te proeven, maar ook dat dit op een gezellige en ontspannen manier mogelijk is. De winnaar van de wedstrijd, die er absoluut zal zijn, zal na afloop de drankjes betalen die jullie samen nog zullen drinken. Op die manier zal de dag altijd romantisch af worden gesloten.

2. Alleen een dessert met wijn

Uiteraard kun je samen met je lief uitgebreid uit gaan eten. Maar wanneer je dit net even anders aan wilt pakken, kun je ook besluiten om alleen een dessert en een fles lekkere wijn te bestellen. Een heerlijk toetje en een goede fles wijn samen delen is namelijk erg romantisch en intiem. Zeker als je elkaar van je eigen dessert laat proeven, of samen één gerecht bestelt en dit met twee lepels oppeuzelt.

3. Ga indoor wandklimmen

Op het moment dat je samen met je lief besluit om indoor te gaan wandklimmen dan zal al snel de adrenaline door je lichaam gieren. Wandklimmen is namelijk een activiteit die gebaseerd is op onderling vertrouwen. Wanneer je besluit om dit samen met je lief te gaan doen dan weet je op voorhand dat jullie een fysieke band zullen vormen. Bovendien is wandklimmen een erg leuke en uitdagende activiteit waarbij je je grenzen steeds weer kunt verleggen.

4. Een koppelmassage boeken

Door een massage voor koppels te boeken in een spa kun je je relatie een leuke boost geven. Zeker als dit jullie eerste uitstapje is, kan dit erg spannend zijn. Na de massage kun je de dag verder samen in het zwembad doorbrengen. Maar ook in een bubbelbad, een sauna of wat je samen leuk lijkt in een spa is uiteraard mogelijk. Door een dergelijke trip te organiseren weet je bijna zeker dat je je lief in korte tijd op een ontspannen manier veel beter leert kennen.

5. Dansen op muziek uit het verleden

Door een evenement te bezoeken waar muziek wordt gespeeld uit het verleden kun je samen met je lief helemaal los gaan op de dansvloer. Een groot voordeel is dat er regelmatig de meest uiteenlopende muziekevenementen worden georganiseerd. Je hoeft dan ook meestal niet ver te reizen om een hilarische avond met je lief te beleven. Lekker samen dansen op muziek die uit een andere wereld lijkt te komen is vaak een garantie voor een geslaagde date.

6. Speurtocht naar fotocabines

Op verschillende plaatsen worden nog altijd fotocabines gebruikt om bijvoorbeeld snelle kiekjes te maken. Wanneer je samen met je lief van de ene fotocabine naar de andere trekt, weet je zeker dat je aan het einde van de trip een heleboel leuke en grappige herinneringen in handen hebt. Door samen hard "cheese" te roepen terwijl er foto’s van jullie worden gemaakt, zal de onderlinge band alleen maar een boost krijgen. Fotocabines zijn vandaag de dag nog te vinden in de meeste treinstations en een aantal winkels. Voor nog meer gekke foto’s kun je allerlei accessoires meenemen, zoals hoedjes, petjes, snorretjes en brilletjes. Samen lekker gek doen is immers heerlijk.

7. Maak samen polaroidfoto’s

Niet iedereen beschikt tegenwoordig nog over een ouderwetse polaroidfotocamera, maar gelukkig is er altijd wel iemand waarbij je een dergelijk apparaat kunt lenen of huren. Foto’s maken met je smartphone is weliswaar leuk, maar met een klassieke polaroid krijg je net wat andere resultaten. Zo kun je bijvoorbeeld naar plaatsen gaan die jullie allebei leuk of bijzonder vinden. Maar ook samen leuke dingen doen, kun je met behulp van de polaroidcamera op een bijzondere manier vastleggen.

8. Toer door je verleden

Samen met je lief kun je een toer maken door de buurt waar je op bent gegroeid. Zo kun je je lief laten zien waar je speelde toen je klein was en waar er zich bijzondere gebeurtenissen hebben plaatsgevonden (de plaats waar je geheime hut was of waar je tot in het topje van een boom klom om te ontkomen aan die bijterige hond van de buren. Wanneer ook je lief een dergelijke toer organiseert dan leer je elkaar snel beter kennen. Een kijkje in de jeugd van je lief zegt immers veel meer dan de verhalen die zijn ouders of grootouders over hem vertellen.

9. Creatief bezig zijn

Samen lekker creatief bezig zijn, zorgt voor een versterking van de band tussen jullie. In plaats van allerlei voorbeelden van het internet te halen, bedenk je zelf welke creatieve activiteit er binnen jullie budget past. Uiteraard dien je hierbij ook te bepalen wat welke ambitie en creativiteit er nodig zal zijn om iets uit te voeren. Samen met je lief zul je dan al snel elkaars creatieve kant ontdekken. Bovendien zullen jullie aan het eind van deze dag over een uniek kunstwerk beschikken. Het eerste dat jullie samen hebben gemaakt en waarschijnlijk een symbolisch begin van een bijzondere relatie.

10. Mix een persoonlijke cocktail

Omdat smaken nu eenmaal verschillen, is het leuk om die van je lief wat beter te leren kennen. Dit kunnen jullie doen door voor elkaar een persoonlijke cocktail te maken. Je kiest bijvoorbeeld eerst wat fruit en vermengd dit vervolgens met wat (alcoholische) drank. Nadat je de cocktails van elkaar hebt geproefd, kun je de rest van de avond op een romantische manier doorbrengen. Een leuk, en vast ook erg lekker, begin is immers net gemaakt.

11. Toekomst laten voorspellen

Wanneer je een gezamenlijk toekomst niet uitsluit is het wellicht leuk om jullie toekomst te laten voorspellen. Je kunt onder andere ervoor kiezen om jullie handpalmen te laten lezen of tarotkaarten te laten leggen. Dit zal gegarandeerd leiden tot een hilarisch resultaat. Zelfs wanneer jullie niet wordt voorspeld dat er een lange en gelukkige relatie in zal zitten, dan heb je nog steeds een leuk verhaal om te vertellen tijdens jullie trouwerij. Toekomstvoorspellingen dien je immers altijd met een lach en een korreltje zout te nemen.  

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…