Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

12 redenen waarom mannen met een baardje kei sexy zijn

Bram
5 min read

1.Mannelijkheid

Een heleboel vrouwen zijn een inmiddels wat uitgekeken op mannen met een lichte huid en opvallend felgroene ogen. Ze gaan liever op zoek naar een man waarbij ze niet moe worden, zelfs niet nadat ze al enige tijd naar hem hebben zitten staren. Vrouwen vinden een man met een goed verzorgde baard dan ook enorm sexy. Dit heeft alles te maken met de mannelijke uitstraling die mannen met baarden hebben.

2. Geen softie

Vrouwen vallen op mannen die hen aankunnen. Een man met een baard zien in de ogen van veel vrouwen wat agressiever en harder uit. Dit is een aspect dat veel vrouwen als sexy omschrijven. Niets is minder aantrekkelijk en minder sexy als een man die eruit ziet en/of zich gedraagt als een softie. Een baard is dan ook voor veel dames het toppunt van mannelijke sexappeal.

3. Verandering is mogelijk

Een vrouw houdt vaak van afwisseling en dat geldt ook voor het uiterlijk van een man. De ene dag vindt ze hem immers sexy met een stoere baard, terwijl een paar dagen later juist de nonchalante look van een paar dagen oude baard hen helemaal wild maakt. Een man met baard kan ervoor zorgen dat je steeds weer opnieuw verrast en opgewonden wordt door zijn voorkomen.

4. Volwassen uitstraling

Een sexy man betekent voor veel vrouwen een man die een volwassen uitstraling heeft. Een man met een baard heeft dan ook een wijze en mysterieuze uitstraling. Baardloze mannen worden soms zelfs als te kinderachtig ervaren door bepaalde dames. Op de één of andere manier zullen vrouwen dan ook vaker tot mannen met baarden worden aangetrokken. Deze mannen genieten in de regel van meer aandacht en oogsten meer respect dan veel van hun baardloze seksegenoten.

5. Goed verzorgd

Zeker een man met een goed onderhouden baard wordt vaak als sexy beschouwd. Wanneer hij immers veel tijd en aandacht aan de verzorging van zijn baard besteed, zal ook de rest van zijn persoonlijke verzorging dikwijls prima in orde zijn. Een man met een sexy baard zal dan ook vaak weinig moeite hoeven doen om de aandacht van een vrouw te trekken en deze vast te houden.

6. Vaak modieus

Een man met een baard zal in een groot aantal gevallen veel gevoeliger zijn voor modetrends. Om hun baard nog beter uit te laten komen, zullen veel mannen namelijk extra goed op hun kleding en accessoires letten. Voor veel vrouwen is een goed bebaarde en geklede man dan ook niet te weerstaan.  

7. Verbetering van het uiterlijk

Niet iedere man is van nature sexy voor vrouwen. Door een baard te laten groeien, kan hij bijvoorbeeld zijn jongensachtige voorkomen inruilen voor een meer mannelijk uiterlijk. Maar ook oneffenheden op zijn huid kunnen door een baard voor een belangrijk deel worden verdoezeld. Geen enkele vrouw vindt namelijk een gezicht vol jeugdpuistjes sexy.

8. Hartstochtelijk kussen

Hoewel sommige vrouwen vaak klagen over de prikkelende wangen van een bebaarde man tijdens het kussen, vinden veel van hen dit in de praktijk toch minder vervelend. Kussen op een paar zachte lippen die verscholen liggen in een sexy baard is voor veel dames dan ook erg aantrekkelijk. Kussen met een bebaarde man wordt over het algemeen dan ook als lekker wild, avontuurlijk en passioneel gevonden. Voor een heleboel vrouwen vinden dit echt geweldig sexy. 

9. Goede bedpartners

Van mannen met baarden wordt altijd beweerd dat het uitstekende minnaars en bedpartners zijn. De kwaliteiten die nodig zijn bij het kweken van een mooie en verzorgde baard zijn immers vrijwel gelijk aan die nodig zijn bij een ideale vrijpartij. Denk maar eens aan de aspecten de inspanning die nodig is om een baard te kweken, het geduld dat hierbij om de hoek komt kijken en de zelfdiscipline die dit alles vraagt. Deze kenmerken maakt mannen met baarden dan ook voor veel vrouwen enorm sexy. 

10. Vaak succesvol

Sexy staat voor sommige vrouwen synoniem aan succesvol op het werk. Veel mannen met een baard spannen zich echter niet alleen erg in om hun baard optimaal te verzorgen, maar ook op de werkvloer. Een man met veel geduld en die niet vies is van de nodige inspanning slaagt er in veel gevallen ook op zakelijk gebied wel in om zijn hoofd goed boven water te houden. Om zakelijke doelen te bereiken en carrière te kunnen maken dienen mannen ook echte doorzetters te zijn. Ook deze laatste eigenschap wordt door het gros van de dames als aantrekkelijk en sexy gezien.

11. Intelligente uitstraling

Een goed verzorgde baard zal een man een sexy en intelligente uitstraling geven. Op het moment dat hij verleidelijk met zijn hand door zijn baard strijkt, zal er waarschijnlijk een intelligent idee in zijn hoofd opkomen. Een sexy man met een baard is dus, zowel letterlijk als figuurlijk, mooi meegenomen voor de meeste dames. Beauty en brains wat wil je immers nog meer van een man?

12. Oerman

Al in de oertijd werden vrouwen aangetrokken tot mannen met een sterke en stoere uitstraling. Een man met veel haargroei produceert immers veel mannelijke hormonen. De ideale man om kinderen mee te krijgen dus. Hij zal niet alleen sterke kinderen kunnen verwekken, maar deze ook prima tegen allerlei gevaren kunnen beschermen. De gedachten alleen al maakt mannen met baarden voor veel dames al om in te bijten. 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…