Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

3 seksspeeltjes die elk koppel eens moet proberen

Anja
2 min read

Kunnen jullie op seksueel vlak wel een oppepper gebruiken? Stel dan eens aan je partner voor om een seksspeeltje te introduceren in de slaapkamer. Dit is misschien iets waar je niet makkelijk over praat, maar tegenwoordig doen meerdere mensen het. Hieronder 3 seksspeeltjes die elk koppel eens moet proberen.

De cockring

Een cockring, ook wel penisring genoemd, is misschien wel het bekendste seksspeeltje voor koppels. Het is een metalen of rubberen ring die de man om de penis schuift als hij haar penetreert. Deze heeft als doel om langer een erectie te houden. Je hebt ze in alle soorten en maten. Je hebt ook cockrings met haren en borsteltjes die voor extra stimulatie van de clitoris zorgen.

De vibrator

Wie zegt dat vibrators alleen bedoeld zijn voor soloseks? Je kunt de vibrator ook perfect samen gebruiken om het voorspel spannender te maken. Je partner kan jou verwennen met het seksspeeltje.

De handboeien

Schaf een set handboeien aan en bind je partner aan het bed. Dit zorgt voor een onvergetelijke ervaring want hij of zij kan niets, maar dan ook niets, doen om jou te stoppen.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…