scrollTop top

4 manieren om je vriendin op te vrolijken

4 manieren om je vriendin op te vrolijken

Is de relatie van je beste vriendin net gedaan? Of is ze recent haar baan verloren? Dit zijn enkele voorbeelden waarom je vriendin in een dipje zit. Als vriendinnen ben je er voor elkaar dus je wilt haar graag helpen. Maar hoe doe je dit nu? Hieronder 4 manieren om je vriendin op te vrolijken!

1. Cadeaus

Kun jij je herinneren dat iemand jou een cadeautje gaf zonder enige verplichting? Hoe warm en fijn jij je van binnen voelde toen dat gebeurde? Een cadeau geven aan iemand kan hun dag helemaal goed maken en hen doen inzien dat het gebaar van het geschenk belangrijker is dan het geschenk zelf.

2. Maak haar aan het lachen

Moppen en grappige verhalen zijn altijd goede manieren om het ijs te breken als jullie een tijd over een probleem hebben gepraat. De grap hoeft geen zogeheten ‘dijenkletser’ te zijn, maar als je hem op het juiste moment maakt kan het een groot effect hebben!

3. Wees creatief

We zijn niet allemaal Doctor Phil. Maar we zijn allemaal wel ergens goed in. Wat het ook is, gebruik het om je vriendin op te vrolijken. Kun jij heerlijke spaghetti maken? Geweldig! Tijd voor een etentje. Ben je goed met woordgrapjes? Kun je goed schilderen? Fantastisch. Hier kun je je beste vriendin heel blij mee maken.

4. Afleiding

Naar de film? Naar de dierentuin? Alles om haar gedachten de goede kant op te sturen! Wees creatief en denk na over wat je vriendin leuk vindt.

 

En last but not least: een goede knuffel doet ook altijd deugd!

Lees ook:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  230.267.528
 • Aantal
  doden
  4.725.780
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.231.523
 • Aantal
  doden
  25.543

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!