Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

4 manieren om je vriendin op te vrolijken

Anja
2 min read

Is de relatie van je beste vriendin net gedaan? Of is ze recent haar baan verloren? Dit zijn enkele voorbeelden waarom je vriendin in een dipje zit. Als vriendinnen ben je er voor elkaar dus je wilt haar graag helpen. Maar hoe doe je dit nu? Hieronder 4 manieren om je vriendin op te vrolijken!

1. Cadeaus

Kun jij je herinneren dat iemand jou een cadeautje gaf zonder enige verplichting? Hoe warm en fijn jij je van binnen voelde toen dat gebeurde? Een cadeau geven aan iemand kan hun dag helemaal goed maken en hen doen inzien dat het gebaar van het geschenk belangrijker is dan het geschenk zelf.

2. Maak haar aan het lachen

Moppen en grappige verhalen zijn altijd goede manieren om het ijs te breken als jullie een tijd over een probleem hebben gepraat. De grap hoeft geen zogeheten ‘dijenkletser’ te zijn, maar als je hem op het juiste moment maakt kan het een groot effect hebben!

3. Wees creatief

We zijn niet allemaal Doctor Phil. Maar we zijn allemaal wel ergens goed in. Wat het ook is, gebruik het om je vriendin op te vrolijken. Kun jij heerlijke spaghetti maken? Geweldig! Tijd voor een etentje. Ben je goed met woordgrapjes? Kun je goed schilderen? Fantastisch. Hier kun je je beste vriendin heel blij mee maken.

4. Afleiding

Naar de film? Naar de dierentuin? Alles om haar gedachten de goede kant op te sturen! Wees creatief en denk na over wat je vriendin leuk vindt.

 

En last but not least: een goede knuffel doet ook altijd deugd!

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…