Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

4 tips om hem naar je te doen verlangen

Anja
3 min read

Heb je een relatie en wil je dat je man echt naar je verlangt? Of heb je iemand op het oog en wil je hem aan de haak slaan? Deze 4 tips zullen je helpen om hem naar je te doen verlangen!

1. Creëer de juiste sfeer

Om een man naar je te laten verlangen, is het aan te raden eerst de juiste sfeer te creëren. Je kunt bijvoorbeeld kaarsen of aangepast sfeerlicht gebruiken in de woon- of slaapkamer. Bij voorkeur maak je dan gebruik van gedempt, warm en een beetje geel- of oranjekleurig licht. Blauw of groen licht daarentegen kun je beter vermijden omdat deze een koude sfeer zullen creëren en dus minder geschikt zijn om iemand mee op te winden. Wanneer je kaarsen wilt gebruiken, moet je natuurlijk de nodige veiligheidsmaatregelen in acht nemen en niet te veel exemplaren in de ruimte plaatsen. Zo dien je immers dicht bijeen te gaan zitten om elkaar te zien.

2. Laat je uiterlijk het werk doen

Om een man naar je te laten verlangen, kan mooie make-up zeker meewerken. Rode gestifte lippen hebben volgens etnologen bijvoorbeeld een erotische verbintenis met de zwelling van de kleine schaamlippen. Deze worden immers rood als een vrouw opgewonden raakt. Naast mooie make-up dien je jezelf ook aantrekkelijk aan te kleden, bij voorkeur met kleding die weliswaar opwindend maar niet volledig bloot is. Veel mannen vinden het namelijk aantrekkelijk en spannend als er nog iets aan de verbeelding over wordt gelaten. Je kiest dan beter voor kleding met een suggestief decolleté, omdat dit doorgaans veel erotischer is, dan een doorschijnende blouse die je borsten volledig laten zien.

3. Beweeg op een erotische wijze

De aandacht van de meeste mannen wordt echter ook getrokken door de bewegingen die je maakt. Bepaalde bewegingen kunnen dan ook extra opwindend zijn, bijvoorbeeld wanneer je met je tong over je lippen gaat, wanneer je je benen sensueel kruist, wanneer je een hand op je heup legt of als je een extra knoopje opent van je blouse. Een man is namelijk visueel ingesteld en naast een mooi verzorgd uiterlijk zullen je bewegingen hem al snel in vervoering kunnen brengen. Zonder na te denken naast hem op de bank ploffen, doe je beter niet. Door sensueel naast hem plaats te nemen, zal hij immers eerder naar je goed bewegende lichaam verlangen.

4. Verwen al zijn zintuigen

Een man laat zich vooral leiden door alles wat hij ziet, maar zijn andere zintuigen zijn ook belangrijk als je hem naar je wilt laten verlangen. Denk maar eens aan een romantisch muziekje op de achtergrond om zijn oren te strelen en een gerecht dat bestaat uit afrodisiaca, zoals chocolade, oesters, aardbeien, gember, saffraan en bonenkruid om zijn libido wakker te maken. Verder zal een lekker parfum, bij voorkeur eentje met de geur van amber of vanille-extract, zijn reuk verwennen. Zachte aanrakingen van zijn huid zullen hem ook prikkelen. Door hem zo nu en dan aan te raken, zal er immers een bepaalde intimiteit ontstaan waardoor hij steeds meer naar je zal gaan verlangen.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…