Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 dingen die je niet meer interesseren als je mama bent

Bram
2 min read

Heel je leven verandert als je mama wordt. Je huis is niet opgeruimd, je haar ligt niet goed en je draagt nog steeds je pyjama. Het is oké!

1.Te laat zijn

Voor je kinderen had was je altijd op tijd. Maar na een paar vruchteloze pogingen om op tijd te komen met een schreeuwerige baby geef je het op. Je eet niet meer in restaurants waar je op tijd moet komen. Je moet je houden aan het tijdschema van je kinderen, en hun planning is vreselijk.

2.Te veel delen op sociale media

Vroeger maakte je grappen over die mama die veel te veel foto’s deelde van haar kindje in een pompoenpakje. Nu bén je die mama. Maar, eerlijk is eerlijk, jouw kinderen zijn fantastisch. Iedereen wil weten wat je kind heeft gegeten tijdens het ontbijt, middag- en avondmaal, of niet soms?

3.Altijd make-up dragen

Je wil er nog steeds goed uitzien op belangrijke gelegenheden. Maar de hele tijd make-up dragen is een beetje te veel van het goede. Het leven is geen schoonheidswedstrijd! Het is niet dat je niet meer om je uiterlijk geeft, er zijn gewoon belangrijkere dingen in je leven. Je begint eindelijk te beseffen dat je er zonder al die make-up ook mooi uitziet.

4.Je huis is niet opgeruimd

Was je een schoonmaak-freak voor je kinderen kreeg? Je zal nu waarschijnlijk alleen nog je best doen om de schijn hoog te houden. Je hebt gewoon geen tijd om het huishouden te combineren met je werk én je kinderen. Vlug even alles wegmoffelen en nu maar hopen dat niemand je kasten opent.

5.Perfect zijn.

Als je zwanger bent leef je op een roze wolk, in je gedachten zal alles perfect zijn. Je kind leest een educatief boek, terwijl jij suikervrije muffins in de oven bakt en alles ligt er kraaknet bij. Als je nog maar vijf minuten mama bent weet je dat dit nooit zal gebeuren. Je hebt al geluk als je tijd hebt om een stuk fruit te schillen terwijl je een pizza bestelt. Fruit maakt de maaltijd gezond, of niet soms? Je bent niet perfect en je zal het nooit worden. En dat is helemaal niet erg!

 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…