Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 Hacks die het leven met een Pasgeboren Baby eenvoudiger maken

Olivier
2 min read

Het is natuurlijk hartstikke leuk, het krijgen van een kind, maar het leven met een pasgeboren baby kan ook aardig lastig zijn. Slapeloze nachten, chaotische dagen, kortom het opvoeden van een baby gaat niet over rozen. De hoogste tijd voor wat tips die je hier doorheen slepen. Hieronder 5 hacks die het leven met een pasgeboren baby makkelijker maken.

Baby in een draagzak

Baby’s vinden het heerlijk om vastgehouden te worden. Stiekem vinden wij ouders dat superlief, maar het zorgt er wel voor dat je minder productief bent. Koop een babydrager zodat je tegelijkertijd je baby kunt vasthouden en productief bezig bent.

Samen douchen

Er zijn speciale ‘baby badjes’ verkrijgbaar, maar het is veel makkelijker om samen te douchen met je baby. Vraag aan je partner om je de baby aan te geven wanneer jij onder de douche staat. Zeep hem in, spoel hem goed af en geef hem terug aan je partner. Zo gepiept!

Kleding met ritsen

Een baby moet zo ongeveer 8 keer per dag verschoond worden. Wanneer je keer op keer al die lastige knoopjes moet openmaken kan dit voor irritaties zorgen. Probeer zoveel mogelijk kleding met ritssluitingen aan te schaffen, zodat het verschonen sneller en makkelijker gaat.

Spuugdoekjes

Naast regelmatig poepen en piesen, kwijlen de meeste baby’s ook behoorlijk. Dit is heel normaal en je kunt hier niks aan doen. Wel kun je proberen de schade beperkt te houden door overal in huis spuugdoekjes neer te leggen. Zo heb je altijd iets bij de hand om het kwijl mee op te ruimen.

Vraag om hulp

Een kind opvoeden met zijn tweeën en ook nog eens werken om genoeg geld te verdienen kan een lastig pakket zijn voor sommigen. Vraag gerust om hulp! Wedden dat je vrienden, vriendinnen en familie staan te springen om wat tijd met de kleine door te brengen!

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…