Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De 5 meest sexy beroepen van 2017

Anja
3 min read

Op het moment dat je voor de klas staat als lerares dan moet je zeker even verder lezen. Je behoort dan immers tot de groep vrouwen die één van de meest sexy beroepen hebben. Door de datingapp Tinder is namelijk onderzoek gedaan naar gedrag van de gebruikers van deze app. Bij de persoonlijke gegevens zijn namelijk niet alleen een profielfoto te zien, maar kun je ook nagaan welk beroep iemand uitoefent.

Swipegedrag op Tinder

De informatie die Tinder heeft verzameld, is afkomstig van zowel mannen als vrouwen. Tijdens het onderzoek werd gekeken naar het zogenaamde swipegedrag van de leden van de populaire datingapp. Om aan te geven dat je iemand leuk vindt op Tinder dien je bijvoorbeeld naar rechts te swipen. Tijdens het onderzoek kwam aan het licht dat bepaald beroepen door leden van Tinder als sexy worden beschouwd, en er door de leden dus vaker een swipe naar rechts wordt gemaakt.

Sexy mannelijke beroepen

Dat de meeste vrouwen piloten sexy vinden, is voor velen geen verrassing. Deze man is immers indrukwekkend met zijn uniform. Uit het onderzoek komen echter ook een aantal beroepen naar voren die je wellicht wel zullen verbazen. De top 5 van de meest sexy beroepen voor mannen ziet er dan ook zo uit

1. Piloot: waarschijnlijk laat het uniform de harten van veel vrouwen sneller slaan, Daarnaast weet hij vrouwen vaak te imponeren met de voortreffelijke beheersing van een vliegtuig en natuurlijk ook met zijn vliegkunsten.

2. Entrepreneur: een ondernemer laat zien dat hij initiatief durft te nemen en ook daar vallen vrouwen vaak als een blok voor. Ook in een relatie zal een ondernemer namelijk niet bang zijn om te laten zien wat hij wil, en bovenal wat hij in zijn mars heeft.

3. Brandweerman: wordt door veel vrouwen nog altijd gezien als de ultieme redder in nood. Bij hem kun je je dan ook volkomen veilig voelen.

4. Arts: niet alleen is een dokter erg slim, ook weet hij precies de gevoelige plekjes bij een vrouw te vinden. In een relatie kan dat heel erg spannende situaties opleveren.

5. TV/Radio-persoonlijkheid: iemand die bij de televisie of de radio werkzaam is, wordt vaak begeerd door een heleboel fans. Dit maakt hem dan ook enorm sexy.

Sexy vrouwelijke beroepen

Tinder heeft echter ook de vrouwelijke beroepen onder de loep genomen. De meest sexy beroepen voor vrouwen zijn:

1. Fysiotherapeute: weet waar ze de meest gevoelige plekjes op het lichaam van een man kan vinden. In een relatie is dat altijd mooi meegenomen.

2. Interieurontwerpster: de creativiteit van een ontwerpster strekt in de regel veel verder dan alleen het interieur. Ook in de relatie kan dat regelmatig voor de nodige verrassende elementen zorgen.

3. Entrepreneur: vrouwen die een onderneming durven te beginnen, zijn niet bang om initiatief te nemen. Deze actie kan voor de nodige opwinding zorgen binnen een relatie en dat is een spannend extraatje.

4. Pr- of Communicatiemedewerkster: weet zich altijd optimaal te presenteren. Als lief zul je dan ook maar weinig te klagen hebben omdat deze dames zich ook buiten hun werk er vaak sensueel uitzien. Voor elke gelegenheid weten zij zich immers passend te kleden.

5. Docente: voor de klas staan betekent dat je een bepaald overwicht moet hebben. Een relatie met een docente is dan ook vaak erg spannend en sexy.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…