Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 originele manieren om te vertellen dat je zwanger bent

Bram
2 min read

Na die eerste positieve zwangerschapstest zou je het van de daken willen schreeuwen. Jullie worden binnenkort mama en papa en iedereen mag het weten. Je wil dit fantastische nieuws dan ook op een leuke en creatieve manier brengen, je doet het immers maar een paar keer in je leven. Deze 5 originele manieren om te vertellen dat je zwanger bent maken dit moment zelfs nog specialer!

Een mooie ingekaderde foto van je eerste echo

Maak van je eerste echo enkele grote afdrukken en koop er mooie fotokaders voor. Schrijf met een mooie zwarte stift op elke echo een gepersonaliseerde boodschap. Op de foto voor je ouders kan je bijvoorbeeld schrijven “Jullie worden oma en opa!”. Kader nu elke echo in en doe er een mooi inpakpapiertje met een strik rond. Je kan het pakje ‘zomaar’ afgeven, of je kan wachten tot er een familiefeest is. Succes gegarandeerd!

Schrijf het in het strand

Waarom schrijf je het niet in het zand? Wacht tot de zonsondergang en vereeuwig je berichtje op foto. Kijk dan samen hoe de golven je boodschap meenemen naar de zee. Kan het nog romantischer?

1+1=3

Maak twee bordjes, schrijf op een + en op de andere =3. Hou nu het bordje met de plus tussen jou en je partner en het bordje met =3 aan de rechterkant. Laat nu een mooie foto van jullie nemen. Deze creatieve manier om te vertellen dat je zwanger bent is eerst een doordenkertje. Dat maakt het ook zo leuk!

4."Ik word grote broer/zus!”

Heb je al een zoon of dochter? Laat hem of haar dan een T-shirt dragen met daarop de tekst “Ik word grote broer/zus!”. Je kind zal super trots zijn en iedereen zal het onmiddellijk weten.

5.”Mijn oma is de beste”

Nodig je familie uit om samen te gaan eten. Geef dan aan je mama én schoonmama een slabbetje met “mijn oma is de beste” op gedrukt. Wees maar zeker dat er traantjes van zullen komen. Ze zullen nog nooit zo gelukkig geweest zijn!

 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…