Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 redenen om verliefd te worden op een alleenstaande mama

Bram
2 min read

Ben jij ook verliefd op een alleenstaande mama? Dat verbaast ons helemaal niets! En als je geluk hebt houdt zij ook van jou. Lees hier de 5 redenen waarom een alleenstaande mama de vrouw van je dromen is.

1. Ze is onafhankelijk en volwassen

In tegenstelling tot de meeste single vrouwen moet een alleenstaande mama aan meer denken dan zichzelf. Ze moet haar kinderen op de eerste plaats zetten. Ze is bezig met de opvoeding, haar werk, het huis en ze vindt zelfs nog tijd voor een sociaal leven. Die onafhankelijkheid geeft haar kracht en karakter.

2. Ze weet hoe ze moeilijkheden kan overwinnen

Alleenstaande mama’s hebben al eens te maken gekregen met moeilijke omstandigheden. Ze zal dan ook grotere uitdagingen aankunnen dan andere vrouwen. Wat er ook tijdens je relatie gebeurt, ze zal er zich samen met jou doorheen worstelen.

3. Ze geniet van de kleine dingen

Of het nu werken, carpoolen, winkelen, koken, kuisen, spelen of helpen met het huiswerk is, alleenstaande mama’s doen het allemaal. Jammer genoeg krijgt ze vaak maar weinig appreciatie voor al dat werk. Het is natuurlijk niet zo dat haar kind ondankbaar is, vaak is het gewoon te jong om het allemaal te begrijpen. Als jij iets lief voor haar doet zal ze er erg van genieten.

4. Ze begrijpt je drukke agenda

Alleenstaande mama’s hebben een druk programma. Dat betekent dat ze het ook zullen begrijpen als jij het druk hebt.

5. Ze weet precies wat ze wil

Een alleenstaande mama heeft tijd gekregen om na te denken over wat fout ging in andere relaties. Ze weet dan ook perfect wat ze wil en ze is niet bang om je dit te vertellen. Het maakt je relatie stukken eenvoudiger en dat kan een grote opluchting zijn. Waar wacht je nog op? Ga op date met een alleenstaande mama en ontdek wat je al die tijd gemist hebt! 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…