Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 redenen waarom je nooit met verschillende mannen tegelijkertijd moet scharrelen

Olivier
2 min read

Wanneer je een relatie hebt, beschik je altijd over een sekspartner. Heel leuk, maar misschien is dit niks voor jou. Jij ligt liever met verschillende mannen in bed. Dit moet je natuurlijk zelf weten, je bent vrij om te doen wat je wilt, maar misschien kan je hier in het vervolg beter mee oppassen. Hieronder 5 redenen waarom je nooit met verschillende mannen tegelijkertijd moet scharrelen.

Het is moeilijk

Het is vaak al lastig genoeg om één man te leren kennen, laat staan meerdere mannen tegelijkertijd. Hoe gênant is het om meerdere mannen door elkaar te halen. “Deed jij nu business management of de hotelschool?”.

Ons kent ons

Wanneer je meerdere scharrels in dezelfde stad hebt, is de kans groot dat ze elkaar via-via kennen. Ook al ben je vrijgezel en dus aan niemand gebonden. Niks is zo vervelend als je scharrels erachter komen dat je met andere mannen het bed induikt.

Gevoelens

Bij seks komen vaak gevoelens kijken. Wat doe je nu als één van je scharrels verliefd op je wordt? Dan zit je met een probleem en zit er niks anders op dan diegene teleurgesteld achter te laten.

Verliefdheid van jou kant

Het kan natuurlijk ook gebeuren dat jij degene bent die gevoelens voor één van je scharrels hebt gecreëerd. Dan zit je ook met de gebakken peren. Hoe ga je nu aan je andere scharrels uitleggen dat je opeens geen zin meer hebt?

Bewijs verwijderen

Wanneer één van je scharrels op bezoek is gekomen, blijft er altijd wel een vieze onderbroek of een portemonnee liggen. Het is stressvol om altijd maar dit soort bewijsstukken te moeten verbergen voor de volgende man die op bezoek komt.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…