Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 signalen die aantonen dat je een hele goede mama zal zijn

Anja
2 min read

Is er een baby op komst? Of hebben jullie een geweldige relatie en zijn jullie toe aan een volgende stap? Het moederschap is een vak apart. Ben jij al klaar om de rol mama aan te nemen? Hieronder 5 signalen die aantonen dat je een hele goede mama zal zijn:

1. Geduld

“Geduld is een schone zaak”. Jij hebt verschrikkelijk veel geduld. Moet je iemand iets uitleggen en diegene begrijpt het pas na 5 keer? Geen probleem. Jij legt het net zo lang uit tot diegene begrijpt wat de bedoeling is.

2. Taalgebruik

Jij neemt nooit tot zelden een scheldwoord in de mond. Het is natuurlijk de bedoeling dat je straks het goede voorbeeld neemt en je kind niet de verkeerde woorden aanleert.

3. Baby kleertjes

Jij staat in een warenhuis of winkel altijd even staan bij de kinderkleertjes. Zo schattig, die kleine huispakjes met uitstekende kattenoortjes aan het mutsje. Dat is vast lekker warm voor jullie toekomstige kind.

4. Je bent sociaal

Jij zet jezelf zelden op de eerste plaats en staat altijd klaar voor anderen. En dat terwijl je het niet eens doorhebt. Je zult straks ook 24 uur per dag voor je baby klaar moeten staan.

5. Huishouden

Jij hebt het huishouden compleet onder controle. Je hebt zelfs zeeën van tijd over. En dat is precies wat je nodig hebt als je een goede mama wilt zijn.

Lees ook:

 

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…