Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 technieken voor mooi verzorgde nagels!

Camille
3 min read

Wil je genieten van een mooi kleurtje op je nagels?  Wanneer je zelf je nagels lakt, is het mooie resultaat veelal van korte duur. Soms bladdert de lak na een dag al af.  Gelukkig bestaan er andere opties om langer van mooie nagels te genieten.

1. Topcoat

Een topcoat is een doorzichtige nagellak die je aanbrengt bovenop je vers gelakte nagels. Een topcoat geeft je nagels extra bescherming en laat ze nog mooier glanzen. Vergeet hierbij zeker ook niet de voorkant van de nagels mee te lakken zodat je nagellak 'verzegeld' is. Zo zullen je pas gelakte nagels er langer mooi blijven uitzien!

2. Gellak of semipermanente nagellak

Ben je niet echt handig of heb je geen geduld om zelf nagellak aan te brengen? Geen probleem, vandaag kan je in het nagelsalon terecht voor een gellak manicure,ook wel semipermanente nagellak genoemd. Dit is een nagellak die uitgehard wordt onder een UV of LED lamp en die twee tot drie weken perfect glanzend blijft zitten! Nadien moet je deze wel terug laten afweken in een schoonheidssalon.

3. Protect and peel

Als je je natuurlijke nagels graag zo goed mogelijk wilt beschermen, vraag dan in het nagelsalon naar ‘Protect and Peel’. Sopolish Protect and Peel is een semipermanente nagellak die meer dan 2 weken perfect houdt en waarbij eerst een transparante beschermlaag op je nagel geplaatst wordt, gevolgd door de Sopolish nagellakkleur. Hierdoor blijft je natuurlijke nagel volledig beschermd. Bovendien kan je de Protect and Peel achteraf heel eenvoudig zelf verwijderen door deze simpelweg af te pellen. Je hoeft dus niet meer terug naar het salon en je nagels moeten niet meer blootgesteld worden aan uitdrogende of irriterende afweekvloeistoffen!

4.Gelnagels

Wanneer je ervoor kiest om beroep te doen op een nagelstyliste met de juiste expertise, dan kunnen kunstnagels heel wat voordelen opleveren.

  • Je verlengt je nagels
  • Je versterkt broze of beschadigde natuurlijke nagels
  • Je perfectioneert je nagels visueel
  • Gelnagels zijn sterk en toch natuurlijk buigzaam

Mits er kwalitatieve producten gebruikt worden, dan geven gelnagels je een perfect natuurlijke & flexibele look waarbij je nauwelijks nog het verschil  ziet.  

5. Acrylnagels

Acrylnagels zijn de sterkste kunstnagels die gemaakt worden met een mix van acrylpoeder en acrylliquid. Deze worden het best geplaatst door een professioneel nagelsalon die over de juiste en kwaliteitsvolle producten beschikt. Acrylnagels harden uit aan de lucht in plaats van door UV-licht, waardoor er in tegenstelling tot gelnagels geen lamp gebruikt moet worden. Een nadeel hierbij is de erg scherpe geur tijdens het aanbrengen, maar deze verdwijnt echter van zodra de acrylnagels uitgehard zijn.

Maak gebruik van één van de deze opties en geniet van je prachtige verzorgde nagels.

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…