Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

6 manieren om te vermageren zonder te diëten

Olivier
2 min read

Stap jij over van dieet naar dieet maar kom je toch elke keer weer aan? Dit jojo-effect kun je nu voorgoed tegen gaan door te stoppen met diëten. Je kunt namelijk gewoon afvallen zonder te diëten. Zo krijg ook jij die strakke buik voordat je op vakantie gaat richting de zon. Wij geven je 6 manieren die je snel en eenvoudig zelf kunt toepassen.

1. Neem een kleiner bord

Het vermageren zonder dieet begint al bij je bord. Zo kun je er ten eerste voor kiezen om een kleiner bord te pakken. Het is bewezen dat je hierdoor minder eten opschept, waardoor je dus ook minder eet.

2. Meerdere soorten groenten eten

Ten tweede kun je je bord vullen met meerdere soorten groenten tegelijk. Groenten zitten namelijk niet alleen vol vitaminen en mineralen, ze zijn ook caloriearm.

3. Eet langzamer

Ten derde is het aan te raden om langzamer te eten, zo krijg je sneller een signaal van je hersenen dat je vol zit. Als je snel eet ontvang je dit signaal dus ook later.

4. Goede nachtrust

Een vierde manier om af te vallen zonder streng dieet te volgen is om te zorgen voor een goede nachtrust. Als je niet uitgeslapen bent is de kans groter dat je sneller naar ongezonde voeding grijpt.

5. Voorkom stress

Dit geldt ook voor de vijfde manier, het voorkomen van stress. Door stress reageert je lichaam heel anders, waardoor onder andere buikvet wordt aangemaakt. Ook verloopt de spijsvertering minder goed. Daarnaast raak je er snel oververmoeid van, waardoor je minder op de goede voeding let.

6. Meer bewegen

Ten slotte, de zesde manier, kun je om te vermageren zonder dieet ook meer gaan bewegen. Hier bedoelen we niet alleen het saaie sporten in een sportschool mee, ook een middagje shoppen valt hieronder. Daarnaast kun je ook eens lekker gaan dansen in je kamer op je favoriete muziek. De perfecte reden om jezelf eens lekker te laten gaan dus.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…