Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

6 redenen waarom je van lachen mooier wordt

Bram
2 min read

Lachen maakt je aantrekkelijk en je wordt er gelukkiger van. Heb je nog meer redenen nodig om wat meer te lachen? Hier zijn ze.

1.Lachen vermindert stress

Als je lacht wordt er een enorme hoeveelheid geluk hormoon in je lichaam vrijgegeven. Hierdoor zal je veel minder gevoelig zijn voor stress. Omdat je minder stress hebt krijg je een goed immuunsysteem en wordt je minder snel ziek. Als je gezond en gelukkig bent zal je stralen en aantrekkelijker zijn.

2.Lach je slank!

Als je lacht gaat je bloed sneller door je lichaam circuleren. Hierdoor zal je hart extra zijn best moeten doen. Je verbruikt meer calorieën en je buikspieren worden op een leuke manier getraind. Door te lachen zal je bloeddruk lager worden en blijft je suikerspiegel in balans. Lachen zorgt er zelfs voor dat je spijsvertering vlotter verloopt waardoor je slanker wordt.

3.Een beter geheugen door te lachen

Door te lachen daalt het stresshormoon in je lichaam. Je kan je beter ontspannen en dat is goed voor je geheugen en je creativiteit. Omdat je je beter en slimmer voelt zal je er aantrekkelijker uitzien.

4.Minder rimpels

Door te lachen train je je gezichtspieren waardoor rimpels geen kans krijgen. Een glimlach geeft je gezicht een natuurlijke lift. Je huid blijft soepel en strak en dat geeft je extra zelfvertrouwen.

5.Jonger, aantrekkelijker én gelukkiger

Door te lachen zie je er jonger, mooier en gelukkiger uit. Mensen in je omgeving zullen je aardig vinden en zelf ook gelukkiger worden. Een lach is bovendien erg aanstekelijk, met je lach zal je de mensen in je omgeving ook gelukkiger maken.

6.Lachen is sexy

Lachen is al eeuwen een belangrijk onderdeel in het verleidingsspel. Instinctief weten we dat we mooier en verleidelijker worden als we lachen. Door te lachen tonen we dat we boordevol positieve energie en levensvreugde zitten. Wetenschappelijk onderzoek bewijst bovendien dat een lach mooier is dan make-up. Die mooie blos op je wangen zorgt ervoor dat je straalt, en dat is behoorlijk sexy!

 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…